Dr. Benkő Éva

A máj étrendi tehermentesítése csodát tesz

Erika 32 éves kicsit dundi, jó kedélyű fodrász, igazi hajkölteményeket varázsol a hölgyek örömére. Sportosat, szexit, vagy elegánsat, egyik sem jelent kihívást, igazi művészlélek. Az inzulinrezisztencia étrendjével viszont egyre csak kínlódott.

Nem csoda, hisz az elméleti tudása olyan volt, mint a játszótéren kiszakadt pamutharisnya: lyukas. A fejében keveredtek a diéták, sokat kipróbált már, több dietetikust is elfogyasztott, csak épp a kilói nem fogytak. A paleó étrend először nagyon jó volt, de 3 hónap után rossz lett a közérzete. Jött a ketogén, no, ez rendesen térdre kényszerítette, olyan fáradtságot hozott, hogy az már a munkáját veszélyeztette. Azután végigcsinálta a 90 napos szétválasztó étrendet, működött is, de képtelenség folyamatosan 90 naposakat tartani, így visszahízott szépen. Majd lelkes kísérletezőként csak nyerset fogyasztott, de ettől egész nap csak fázott. Ekkor találkoztunk. Elkezdtük a munkát a komplex tehermentesítő inzulinrezisztencia étrenddel. A saját étrendjét alakítottuk át mintaétrenddé. Személyre szabottan napi 120g CH-val érezte jól magát. A Korpovit kekszekről átállt rendszeres zöldségfogyasztásra, ettől megszűnt a folyamatos édesség éhsége. Megszépült a bőre és a kilók olvadásával az egykori fiatal lány friss lelke csillogott újra a szemében. Szenvedélyes típusként rögtön teljes méregtelenítést is szeretett volna, lehetőség szerint tegnapra, de óva intettem, hogy a máj munkáját először könnyíteni kell az étrenddel és csak 2-3 hónap elteltével tanácsos tisztító teákat fogyasztani - a azokból is egyszerre csak egy rendszert szabad tisztítani, a mellékhatások elkerülése érdekében. Hogyan tehermentesítettük a máj munkáját? Az étrendet napszak szerint szétválasztottuk aktív-passzív időszakra és a passzív szakaszból (uzsonna, vacsora, utóvacsora) minden zsíros / olajos és magas CH gramm tartalmú hízalós ételt átcsoportosítottunk az aktív szakasz étkezéseibe (reggeli, tízórai, ebéd). 

Figyelem, reklám következik! Nagy segítség lehet az inozitol, de nem az étrend helyett és nem az életmódváltás helyett, hanem annak a kiegészítésére. Segít a fogyásban, alakformálásban, támogatja a menzesz rendeződését, segíti a fogantatást, a szellemi koncentrációt. Aki melléhatások miatt nem bírja a gyógyszert (Merckformin, Meforal, stb.), annak jó megoldás lehet, sőt, néha a gyógyszert is le lehet cserélni. Részletes cikkben találja meg a Gyakran Ismételt Kérdések válaszait, itt: >>>Miben jó/jobb a Myo-inozitol komplex? Ha már mindent tud a készítményről és kedvezménnyel szeretné megrendelni, klikkeljen ide:

C:\Users\druend\Desktop\banner\Myo_Inozitol.png

Figyelem!

  1. Inzulinrezisztencia Életmódváltó Kurzus tananyag és bejelentkezés itt:  >>>inzulinrezisztencia Életmódváltó Kurzus.
  2. Inzulinrezisztencia lelki okai Terápiás Kurzus tananyag és bejelentkezés itt: >>>IR lelki okai Terápiás Kurzus.