Dr. Benkő Éva

Általános Szerződési Feltételek, Jogi Nyilatkozat és Adatvédelmi Szabályok

I. ÁSZF: Kurzus részvételi feltétel, jelentkezés, részvételi díj, lemondás

  • A kurzus részvételi feltételei: A 160g CH étrend gyakorlati ismerete: gyors /lassú CH grammok számolási és étkezési napló vezetési tapasztalata. A kurzus előtt a drbenkoeva.hu honlap étrendi és táblázatok oldalának végigolvasása. Betöltött 14. életév. 14-18 év közötti gyerekek csak a szülő aktív részvétele mellett végezhetik el.
  • A kurzusra csak a honlapon keresztül a lehet bejelentkezni. A jelentkezés után e-mailen visszajelzést küldünk a fizetési információkkal és egyéb tudnivalókkal. A befizetési határidő 5 nap. Ha befizetése 5 napon belül nem érkezik meg, jelentkezését tárgytalannak tekintjük. A jelentkezés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.
  • A részvétel a részvételi díj beérkezésével válik érvényessé, de a csak a szabad helyek betöltéséig lehetséges. Túljelentkezés esetén részvételét igény szerint másik alkalomra átirányítjuk, vagy visszafizetjük a részvételi díjat. A kurzus és klub érvényes díjai és kedvezménye a www.drbenkoeva.hu oldalon megtalálhatók. Az árváltozás jogát fenntartjuk.
  • A kurzus díját átutalással, vagy bankon keresztül történő befizetéssel lehet kiegyenlíteni. Készpénzes fizetésre, halasztott fizetésre vagy részletfizetésre nincs lehetőség.
  • A kurzus lemondása: e-mailben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. A kurzus kezdete előtt 5 napon túl lemondott részvétel esetén a teljes részvételi díjat visszautaljuk. A kurzus kezdete előtt 5 napon belüli lemondás esetén a részvétel, a részvételi feltételeknek megfelelő személyre átruházható (de csak előzetes, a honlapon történt regisztráció esetén), illetve egészségügyi okok miatti lemondás esetén a következő 2 kurzus valamelyikére a részvétel átirányítható, de ez a későbbiekben már nem mondható le.
  • A klub önsegítő terápiás csoportként működik. A kurzus és a klub résztvevői saját elhatározásukból vesznek részt a foglalkozásokon. A Gyakorló Klub csak a Gyakorló Kurzus elvégzése után látgatható.

II. Jogi nyilatkozat

Az „Inzulinrezisztencia kezelése másképpen” Gyakorló Kurzus & Klub nem helyettesíti, hanem kiegészíti a nyugati orvoslás eddigi tudásanyagát és orvosi javaslatait.

III. Adatvédelmi szabályok

Adatkezelőként dr. Benkő Éva köteles maradéktalanul betartani az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, illetve az egészségügyi és a hozzájuk kapcsolódó személyes adatok kezeléséről és védelméről szóló 1997. évi XLVII. törvény adatkezelésre (és az esetleges adatfeldolgozásra vagy adattovábbításra) vonatkozó előírásait.

Nyivántartási számok: NAIH-125630/2017 (kurzus), NAIH-125922/2017 (hírlevél).

IV. Dr. Benkő Éva egyéni vállalkozó

Tevékenységi kör: TEÁOR 85.59 m.n.s. oktatás
Székhely: 1118 Bp., Nagyszeben tér 1.
Levelezési cím: 8621 Zamárdi Gáspár András u. 5.
Adószám: 24797805-2-43
Bankszámlaszám: 11773119–00320645–00000000 (OTP Bank)
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Hírleveleimből friss IR tudnivalókkal gyarapíthatja tudását.

 

Itt tud feliratkozni: