Dr. Benkő Éva

A nyugati orvoslás jelenleg az IR négyes pillérű kezelésénél tart, ahol a negyedik pillér az inzulinrezisztencia lelki okainak gyógyítása. Mindenki számára jó hír, hogy idáig eljutott az orvoslás, hiszen sok páciensnél az IR lelki okai akadályként tornyosulnak a testi tünetek gyógyulásában. Ez is mutatja, hogy nem test vagyunk, hanem lélek, aminek teste van. A terápiákkal viszont általában van egy nagy gond.

Sok ember már 27 szempontból érti, tudja, hogy mi a baja, csak épp ugyanúgy szenved tőle, vagyis a megértés sokmindenkinél nem takarítja el az okokat. A szokványos terápiás módszerekkel ennek a megértésnek szinte sosincs vége, másrészt általában az eredménye is igen sovány. A befektetett időt, pénzt és szenvedést tekintve pedig sokszor csupán pocsékolás – az én esetemben mindenképpen az volt, ezért kellett más lehetőségeket felkutatnom. Ha Ön szintén hiába terápiázott végig éveket, valamint szeretne időt, pénzt, szenvedést megspórolni, olvasson tovább, ismerje meg a nekem és a IR Gyakorló Kurzusom résztvevőinek bevált technikákat.

Érzelmi gubancok és egyéb elakadások csoportban történő gyógyulása

Az IR testi okainak rendbetételéhez csupán a komfortzóna elhagyása szükséges - sokan ezt gondolják. Vajon mi lehet az oka, hogy kevesen bár, de mégis könnyedén rajta maradnak a jó úton, a többség viszont idővel visszarendeződik a régi szokásrendszerébe, amiről pontosan tudja, hogy egészségtelen és mindenféle testi, majd később ebből fakadó lelki szenvedésbe fogja dönteni? Épeszű ember nem tesz rosszat a gyerekének, de simán árt saját magának. Miért árt az emberek többsége saját magának? Ha Ön is járt már így, akkor érdemes tovább olvasnia.

Hírleveleimből friss IR tudnivalókkal gyarapíthatja tudását.

 

Itt tud feliratkozni: