Dr. Benkő Éva

Sok ember csak a gyógyszerre esküszik, mások pedig rossz érzéssel veszik be a tablettákat, vagy eleve irtóznak tőle. Mikor is kell gyógyszert szedni IR-ben? 

Az inzulinrezisztencia gyógyszeres kezelése indokolt, ha valakinek spontán vetélései voltak, vagy kisbabát szeretne, de rosszak az értékei, illetve ha nagyfokú életminőség javulás és tünetcsökkenés várható a gyógyszertől.

Számolja a CH grammokat, mindent betart az étrendben még sincsen jól? Rosszul érzi magát, esetleg tovább hízik, érzi, tudja, hogy valami nem stimmel? Nem tud eligazodni az összeolvasott IR tudnivalók között? Sokan járnak hasonló cipőben.

Akupunktőrként pácienseim zömét az inzulinrezisztencia kezelése szabályainak betartása mellett nem javuló IR-esek tették ki. Honlapomból olyan alap- és kiegészítő információkat tanulhat meg, amik az orvosi rendelőkben egyelőre nem, vagy csak részben / ritkán hangzanak el. Ezeket tanítom a komplexebb és eredményesebb megoldásra vágyóknak az "Inzulinrezisztencia kezelése másképpen" Gyakorló Kurzusom csoportjain.

Hírleveleimből friss IR tudnivalókkal gyarapíthatja tudását.

 

Itt tud feliratkozni: