Dr. Benkő Éva

„Kíváncsian jöttem. Számít a csoport, a rendszer, az ellenőrzés, könnyebben betartom a szabályokat. Rákényszerített, hogy végiggondoljam, hol is tartok, hogy bánok magammal, a testemmel. A folyamatosan feltett kérdések mentén megfogalmazódnak az életmódváltás lépései, az elvégzendő feladatok, célok megtalálás. Munkamániás világomban erre otthon nem szakítanék időt.” Zita, gyógypedagógus

Ön is hiába diétázott, mégsem fogyott le? Esetleg sovány inzulinrezisztenciás, mindent betart mégis rosszul érzi magát? A lakosság több mint fele inzulinrezisztenciás. (A Magyar Diabetes Társaság becsült adata.) Máshol van a kutya elásva! Új megbetegítő okok megjelenése miatt már nem elég az IR jelenleg ajánlott 4 pillérű kezelése. Növekszik az inzulinrezisztencia kezelése szabályainak betartása mellett nem javuló IR-esek száma is. Ön közéjük tartozik?

A komplex életmódváltás olyan alap- és kiegészítő információi következnek, amik az orvosi rendelőkben egyelőre nem, vagy csak részben / ritkán hangzanak el. Rendszerezve írtam le az információkat, hogy egyedül is messzire el tudjon jutni a gyógyulás útján.

Hírleveleimből friss IR tudnivalókkal gyarapíthatja tudását.

 

Itt tud feliratkozni: