Dr. Benkő Éva

Bemutatkozás

"Betenni az egyéni tudást a közösbe, hogy előrébb legyen a világ."

Miért kezdtem el nyugati orvos létemre holisztikusan foglalkozni az inzulinrezisztenciával? Mert az én inzulinrezisztenciámon a nyugati orvoslás nem tudott segíteni. Rosszul voltam a gyógyszertől, a 160 grammos szénhidrát étrendtől pedig még rosszabbul lettem, mint nélküle voltam. A rejtett gluténérzékenységem okozta panaszokra azt mondták, hogy azt csak úgy érzem. Az inzulinrezisztencia lelki okai miatt pedig sok évig hordtam az összes pénzemet terápiába - hiába.

Az akupunktúrás képzésemen tanultak alkalmazásakor kezdtem jobban lenni. Az elején rögös és többször kudarcos volt ez az út. Folyamatosan kerestem, találtam meg és építettem be a gyógyulás mozaikjait a komplex, holisztikus kezelési rendszerembe. Az akupunktúrás rendelésemen egyre több olyan inzulinrezisztenciás páciens talált meg, akiknek a nyugati orvoslás szintén nem tudott, vagy nem tudott eleget segíteni.

Mára letisztult és kikristályosodott az a többlépcsős holisztikus gyógyító rendszer, ami oksági szinten nyúl a betegséghez. A módszer kinőtte a rendelőm kereteit, 2016 őszétől az "Inzulinrezisztencia kezelése természetesen" Gyakorló Kurzus formájában tanítom. A nyugati orvoslás 4 pilléren álló inzulinrezisztencia kezelését további 8 pillérrel egészítettem ki. A kurzus hiánypótló és külön erőssége, hogy kiemelkedő hangsúlyt helyezek az IR lelki okai és egyéb érzelmi gubancok gyökérok szintű kitakarítására.

1990-ben diplomáztam a SOTE-n. Korábban szemész szakorvosként, majd neurológiai és sztrók osztályon dolgoztam. Ezután orvoslátogatóként a szív-érrendszeri gyógyszerek területén szereztem jártasságot. 2008-ban végeztem Hagyományos Kínai Orvoslásból a POTE Orvosi Karán, azóta csak akupunktúrával dolgoztam, magánorvosként. Akupunktőrként specialitásom az inzulinrezisztencia és meddőség volt. 

A járványszerűen terjedő civilizációs betegségek terjedésére a gyógyszerek nem tudnak oki megoldást adni. Minél több embernek meg kell ismernie a 12 pilléren nyugvó kezelési és megelőzés lehetőségét és annak lépéseit. Szeretteink és közösségeink egészsége vagy korai megbetegedése és halála a tét.

Dr. Benkő Éva, holisztikus szemléletű orvos vagyok.

Hírleveleimből friss IR tudnivalókkal gyarapíthatja tudását.

 

Itt tud feliratkozni: