Dr. Benkő Éva

Vigyázat: Ámor csukott szemmel lövöldözi nyilait!

Erzsi és Imre szerelme szenvedélyes volt, mint a feneketlen kút mélysége. Az első nézeteltérésektől kezdve

Erzsi mindig talált valami mentséget férje viselkedésére és töretlenül hitt abban, hogy Imre majd idővel megváltozik. A nőkre oly jellemző csökönyös önbecsapással ezt a hitét 55 éve töretlenül tartja. Füstbe ment vágyak és álmok csalódott szomorúsága barázdálja egykor bájos vonásait. Fiai a családi mintát követve örökös állóháborúban élnek párjukkal. Egyik lánya a házasságában az "önmagamat feladom a párkapcsolatért" kompromisszumát magától értetődőnek tartja, másik pedig anyja nyugtalan várakozásában éli mardosóan magányos életét.

Megjegyzés:

Így apasztják erőnket folyamatosan a velünk hurcolt családi minták. Minden, az erőnket elszívó tényező hosszú távon megbetegítő hatású. Ezeket a terheket le lehet és gyerekeink érdekében le is kell tenni! A generációkon átöröklődő érzelmi traumákat, mintákat, ha én nem rakom le, ha én nem zárom le, akkor a gyerekem ugyanazt a sorsot viszi tovább.

Amint ezt a munkát elvégeztük, onnantól tudjuk a nekünk való életet élni. Akkor tudunk a nekünk való partnerrel találkozni, mert már nem az öröklött minta lesz a mágnes, hanem a mi valódi vágyunk, amire születtünk. Hogyan lehet mindezt terapeuta nélkül és gyorsabban megtenni? Az IR lelki okainak kitakarításáról is szól az  "Izulinrezisztencia kezelése természetesen" Gyakorló Kurzus,  ahol az önsegítő technikákat megtanuljuk és el is kezdjük csoportosan gyakorloni, hogy otthon mindenkinek már csak folytatnia kelljen a megkezdett munkát.

 

Hírleveleimből friss IR tudnivalókkal gyarapíthatja tudását.

 

Itt tud feliratkozni: