Általános Szerződési Feltételek, Jogi Nyilatkozat

I. ÁSZF: Életmódváltás Workshop, Lelki Okok Workshop jelentkezés, részvételi díj, korhatár, lemondás.

  • Jelentkezés: A workshopokra csak a honlapon keresztül a lehet jelentkezni. A jelentkezés után e-mailen elküldjük a fizetési információkat és további tudnivalókat.
  • A részvétel a részvételi díj beérkezésével válik érvényessé, de csak a szabad helyek betöltéséig lehetséges. Túljelentkezés esetén részvételét igény szerint másik alkalomra átirányítjuk, vagy visszafizetjük a teljes részvételi díjat. A workshopok érvényes díjai a drbenkoeva.hu oldalon megtalálhatók. Az árváltozás jogát fenntartjuk.
  • Fizetés: A workshopok díját előre, átutalással, vagy bankon keresztül történő befizetéssel lehet kiegyenlíteni. A részvételi díj beérkezése után, másnap elektronikus számlát küldünk. Tevékenységi kör: M.n.s. oktatás TEÁOR 85.59
  • A workshopok korhatára: 18 év
  • Workshop lemondás: e-mailben. A workshop kezdési időpontja előtt, 3 napon, azaz 72 órán túli lemondás esetén a teljes részvételi díjat visszautaljuk. 3 napon, azaz 72 órán belüli lemondás esetén részvételi díj visszautalás nincs, de a részvétel – előzetes e-mailes egyeztetés után – átruházható. Utólagos lemondást nem fogadunk el.
  • A workshopok résztvevői saját elhatározásukból vesznek részt a foglalkozásokon.
  • A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és beküldésével Dr. Benkő Éva e.v.-val köti.

II. Jogi nyilatkozat

A drbenkoeva.hu honlapon leírt, továbbá az Életmódváltás Workshopon és a Lelki Okok Workshopon elhangzó információk ismeretterjesztést szolgálnak. Az Életmódváltás Workshop megkönnyíti az alulreprezentált, ugyanakkor széles körű gyakorlati teendők sorának megértését, megtervezését és véghezvitelét. A Lelki Okok Workshop négylépcsős lelki önsegítő módszer.

III. Szerzői jogi nyilatkozat

A drbenkoeva.hu honlap teljes tartalma, a workshopok hanganyaga és diasora dr. Benkő Éva szellemi tulajdonát képezik, szerzői jogi védelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján), annak bárminemű – akár részleges – másolásához a szerző előzetes írásbeli engedélye szükséges.