Általános Szerződési Feltételek, Jogi Nyilatkozat

I. ÁSZF: 160 grammos diéta és életmódváltás videókurzus és  Lelki okok feloldása kurzus (továbbiakban: kurzusok) jelentkezés, részvételi díj, korhatár, tanulószoba használata, lemondás.

 • Jelentkezés: A kurzusokra csak a honlapon keresztül a lehet jelentkezni. A jelentkezés után e-mailen elküldjük a fizetési információkat és további tudnivalókat.
 • A részvétel a részvételi díj beérkezésével válik érvényessé, de csak a szabad helyek betöltéséig lehetséges. Túljelentkezés esetén részvételét igény szerint másik alkalomra átirányítjuk, vagy visszafizetjük a teljes részvételi díjat. A kurzusok érvényes díjai a drbenkoeva.hu oldalon megtalálhatók. Az árváltozás jogát fenntartjuk.
 • Fizetés: A kurzusok díját előre, átutalással, vagy bankon keresztül történő befizetéssel lehet kiegyenlíteni. A részvételi díj beérkezése után, másnap elektronikus számlát küldünk. Tevékenységi kör: M.n.s. oktatás TEÁOR 85.59
 • A kurzusok korhatára: 18 év
 • A “160 grammos diéta és életmódváltás” videókurzus menete: Az  online tanulószobába egyedi felhasználónévvel, jelszóval léphetnek be a résztvevők, melyet e-mailben küldünk ki. 5 héten át, péntek reggelenként nyitjuk meg a heti videó/videók elérhetőségét. Az aktuális videót/videókat nézzék meg a hétvégén, hogy a következő héten VIP zárt fb csoportunk napi kérdéseinél, feladatainál együtt tudjanak haladni támogató sorstársaikkal. A program ütemezett végigvitele, a folyamatos inspiráció és a résztvevők elköteleződésének fenntartása érdekében az aktuális videók 1 héten keresztül elérhetőek, tetszőleges alkalommal. A határidő betartása a résztvevők személyes felelőssége. Elmulasztása esetén nem tudunk segíteni (technikai okok miatt).

 • A Lelki okok feloldása kurzus menete: a zoom csatlakozási linket előző nap küldjük ki a résztvevőknek. A páros gyakorlatok miatt csak működő kamerával lehet részt venni.

 • A kurzusok lemondása: e-mailben. A kurzus kezdete előtt 2 napon túli lemondás esetén a teljes részvételi díjat visszautaljuk. 2 napon belüli lemondás esetén  visszautalás nincs.

 • A résztvevők saját elhatározásukból vesznek részt a kurzusokon.

 • A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és beküldésével Dr. Benkő Éva e.v.-val köti.

II. Jogi nyilatkozat

A drbenkoeva.hu honlapon leírt, továbbá a kurzusokon elhangzó információk ismeretterjesztést szolgálnak.

A 160 grammos diéta és életmódváltás videókurzuson nem történik sem diagnosztizálás sem terápiás konzultáció.

A kurzus egyértelműen felvállalt kettő feladata:

 1. az étrend gyakorlatát egyszerűvé tenni,
 2. a résztvevők személyes felelősségvállalásának hatáskörébe tartozó – napjainkban egyelőre jellemzően alulreprezentált – civilizációs ártalmak visszaszorításának, epigenetikai jelentőségének ismertetése, valamint az így kiterjesztett életmódváltás gyakorlati teendőinek megtervezése, véghezvitelének inspirálása és menedzselése.

A Lelki okok feloldása kurzuson  nem történik sem diagnosztizálás, sem terápia. A kurzus egyértelműen felvállalt feladata egy négylépcsős önsegítő módszer technikáinak megtanulása és begyakorlása, valamint az otthoni teendők sorának megtervezése, véghezvitelének inspirálása és menedzselése.

III. Szerzői jogi nyilatkozat

A drbenkoeva.hu honlap teljes tartalma, a kurzusok hanganyaga és képanyaga dr. Benkő Éva szellemi tulajdonát képezik, szerzői jogi védelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján), annak bárminemű – akár részleges – másolásához a szerző előzetes írásbeli engedélye szükséges.