Általános Szerződési Feltételek, Jogi Nyilatkozat

I. ÁSZF: “160 grammos diéta és életmódváltás” videókurzus és a “Lelki okok feloldása” kurzus (továbbiakban: kurzusok) jelentkezés, részvételi díj, korhatár, tanulószoba használata, lemondás.

  • A kurzusok korhatára: 18 év
  • A “160 grammos diéta és életmódváltás” videókurzus menete: A résztvevők az online tanulószobához egyedi felhasználó nevet, jelszót kapnak. Péntek reggelenként nyitjuk meg az új, heti videók elérhetőségét. A kurzus végéig a videók tetszőleges alkalommal átismételhetőek. A határidő betartása a résztvevők személyes felelőssége. Elmulasztása esetén nem tudunk segíteni. 

  • A kurzusok lemondása: e-mailben. A kurzus kezdete előtt 3 napon túli lemondás esetén a teljes részvételi díjat visszautaljuk. 3 napon belüli lemondás esetén visszautalás nincs.

  • A résztvevők saját elhatározásukból vesznek részt a kurzusokon.

  • Jelentkezés: A kurzusokra csak a honlapon keresztül a lehet jelentkezni. A jelentkezés után e-mailen elküldjük a fizetési információkat és további tudnivalókat. A kezdés előtt 3 nappal emlékeztető e-mailt küldünk.
  • A részvétel a részvételi díj beérkezésével válik érvényessé. A kurzusok érvényes díjai a drbenkoeva.hu oldalon megtalálhatók. Az árváltozás jogát fenntartjuk.
  • Fizetés: A kurzusok díját előre, átutalással, vagy bankon keresztül történő befizetéssel lehet kiegyenlíteni. A részvételi díj beérkezése után, másnap elektronikus számlát küldünk. Tevékenységi kör: M.n.s. oktatás TEÁOR 85.59
  • A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és beküldésével Dr. Benkő Éva e.v.-val köti.

II. Jogi nyilatkozat

A drbenkoeva.hu honlapon leírt, továbbá a kurzusokon elhangzó információk ismeretterjesztést szolgálnak.

A kurzusokon nem történik sem diagnosztizálás sem terápia.

A “160 grammos diéta és életmódváltás” videókurzus egyértelműen felvállalt kettő feladata:

  1. az étrend gyakorlatát egyszerűvé tenni,
  2. a résztvevők személyes felelősségvállalásának hatáskörébe tartozó – napjainkban egyelőre jellemzően alulreprezentált – civilizációs ártalmak visszaszorításának, epigenetikai jelentőségének ismertetése, valamint az így kiterjesztett életmódváltás gyakorlati teendőinek megtervezése, véghezvitelének inspirálása és menedzselése.

A “Lelki okok feloldása” kurzuson  nem történik sem diagnosztizálás, sem terápia. A kurzus egyértelműen felvállalt feladata többlépcsős önsegítő módszer technikáinak megtanulása és begyakorlása, valamint az otthoni teendők sorának megtervezése, véghezvitelének inspirálása és menedzselése.

III. Szerzői jogi nyilatkozat

A drbenkoeva.hu honlap teljes tartalma, a kurzusok hanganyaga és képanyaga, videói dr. Benkő Éva szellemi tulajdonát képezik, szerzői jogi védelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján), akár részleges, akár teljes hang-, kép-, videó rögzítése, másolása és terjesztése tilos.