Általános Szerződési Feltételek, Jogi Nyilatkozat

Általános Szerződési Feltételek, Jogi Nyilatkozat, Szerzői Jogi Nyilatkozat

I. ÁSZF: Kurzusok jelentkezés, részvételi díj, korhatár, lemondás.

  • A kurzusokra csak a honlapon keresztül a lehet jelentkezni. A jelentkezés után e-mailen elküldjük a fizetési információkat és további tudnivalókat.
  • A részvétel a részvételi díj beérkezésével válik érvényessé, de a csak a szabad helyek betöltéséig lehetséges. Túljelentkezés esetén részvételét igény szerint másik alkalomra átirányítjuk, vagy visszafizetjük a teljes részvételi díjat. A kurzusok érvényes díjai a drbenkoeva.hu oldalon megtalálhatók. Az árváltozás jogát fenntartjuk.
  • A kurzusok díját átutalással, vagy bankon keresztül történő befizetéssel lehet kiegyenlíteni. Készpénzes fizetésre, halasztott fizetésre vagy részletfizetésre nincs lehetőség. A részvételi díj beérkezése után, másnap elektronikus számlát küldünk. Tevékenységi kör: M.n.s. oktatás TEÁOR 85.59
  • A kurzusok korhatára: 18 év
  • Lemondás: e-mailben. A kurzus kezdete előtt, 3 napon túl lemondott részvétel esetén a teljes részvételi díjat visszautaljuk. 3 napon belüli lemondásnál visszafizetés nincs. Hirtelen megbetegedés esetén a részvétel a következő kurzusra átirányítható, de már nem mondható le. Utólagos lemondást nem fogadunk el.
  • A kurzusok résztvevői saját elhatározásukból vesznek részt a foglalkozásokon.
  • A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és beküldésével Dr. Benkő Éva e.v.-val köti.

II. Jogi nyilatkozat

www.drbenkoeva.hu honlapon leírt, továbbá az Életmódváltás Kurzuson, a Lelki Okok Terápiás Kurzuson és az Önismereti Kurzuson elhangzó információk nem helyettesítik az orvosi (háziorvos, endokrinológus, szülész-nőgyógyász, pszichiáter) és pszichológusi konzultációt, kezelést, hanem kiegészítik a nyugati orvoslás eddigi tudásanyagát és terápiás lehetőségeit.

III. Szerzői jogi nyilatkozat

www.drbenkoeva.hu honlap teljes tartalma, a kurzusok munkafüzeteinek tartalma dr. Benkő Éva szellemi tulajdonát képezik, szerzői jogi védelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján), annak bárminemű – akár részleges – másolásához a szerző előzetes írásbeli engedélye szükséges.