Általános Szerződési Feltételek, Jogi Nyilatkozat

I. ÁSZF: 160 grammos diéta és életmódváltás videókurzus és  Lelki okok feloldása videókurzus (továbbiakban: kurzusok) jelentkezés, részvételi díj, korhatár, lemondás.

  • Jelentkezés: A kurzusokra csak a honlapon keresztül a lehet jelentkezni. A jelentkezés után e-mailen elküldjük a fizetési információkat és további tudnivalókat.
  • A részvétel a részvételi díj beérkezésével válik érvényessé, de csak a szabad helyek betöltéséig lehetséges. Túljelentkezés esetén részvételét igény szerint másik alkalomra átirányítjuk, vagy visszafizetjük a teljes részvételi díjat. A kurzusok érvényes díjai a drbenkoeva.hu oldalon megtalálhatók. Az árváltozás jogát fenntartjuk.
  • Fizetés: A kurzusok díját előre, átutalással, vagy bankon keresztül történő befizetéssel lehet kiegyenlíteni. A részvételi díj beérkezése után, másnap elektronikus számlát küldünk. Tevékenységi kör: M.n.s. oktatás TEÁOR 85.59
  • A kurzusok korhatára: 18 év
  • Kurzus lemondás: a befizetés, átutalás időpontja után 72 órán belül e-mailben díjmentesen lemondató és a teljes díjat visszautaljuk. 72 órán túli lemondás esetén díjvisszautalás nincs.
  • A kurzusok résztvevői saját elhatározásukból vesznek részt a kurzusokon.
  • A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és beküldésével Dr. Benkő Éva e.v.-val köti.

II. Jogi nyilatkozat

A drbenkoeva.hu honlapon leírt, továbbá a 160 grammos diéta és életmódváltás videókurzuson, valamint a Lelki okok feloldása videókurzuson elhangzó információk ismeretterjesztést szolgálnak. Az információk nem helyettesítik az orvosi konzultációt, a diagnózis felállítását és a kezelést. A 160 grammos diéta és életmódváltás videókurzus megkönnyíti az alulreprezentált, ugyanakkor széles körű gyakorlati teendők sorának megértését, megtervezését és véghezvitelét. A Lelki okok feloldása videókurzus négylépcsős lelki önsegítő módszer.

III. Szerzői jogi nyilatkozat

A drbenkoeva.hu honlap teljes tartalma, a kurzusok hanganyaga és képanyaga dr. Benkő Éva szellemi tulajdonát képezik, szerzői jogi védelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján), annak bárminemű – akár részleges – másolásához a szerző előzetes írásbeli engedélye szükséges.