BEMER terápia meddőség, BEMER bérlés

Életmódváltás meddőségben + BEMER terápia

Mély szomorúság és számtalan tönkrement kapcsolat forrása az a sokszor futószalagon történő meddőségi procedúra, amin át kell esniük a pároknak. Nem mindenki tudja felvértezni magát a gyakran lélekölő gépezet és az esetleges kudarcok ellen. Eközben egy sor olyan természetes lehetőség áll kihasználatlanul, amik kíméletes módon támogatják a spontán fogantatást, sőt a mesterséges beavatkozások és a sikeresen kihordott várandósság esélyét is növelik.

Rögtön inszemináció, lombik?

Egyre fiatalabb korban irányítják azonnal meddőségi központokba a párokat és sajnos ma már 50%-os a férfi meddőség aránya. Jó hír, hogy gyakran nem szervi eredetű, hanem “csak” működészavar az ok.

 

Így pl. a kezeletlen inzulinrezisztencia (IR) és PCOS akadályozhatja a fogantatást és korai vetéléshez vezethet. Hajlamosít a terhességi cukorbetegségre és növeli a születendő baba IR-re való hajlamát.

A leendő anyuka életkorának előrehaladásával pedig a meddőségi központokban igen lelombozó statisztikai adatok várnak ránk.

Ezen mi magunk is javíthatunk, sokat, ráadásul természetes módszerekkel.

Bemer terápia meddőség, lombik előtt, matrac

A 160 grammos diéta elősegíti a fogantatást

Az inzulinrezisztencia (IR), PCOS étrend betartása ugrásszerűen növeli a spontán és a művi fogantatás esélyét (forrás: Mens Mentis) és csökkenti a vetélések, terhességi komplikációk előfordulását és kisbabánk későbbi hajlamát az IR-re, diabeteszre.

Holisztikus életmódváltás

A spontán várandósság és a meddőségi orvosi beavatkozások sikerét a kiegészítő holisztikus életmódváltás 8 testi + 4 lelki pillérének beépítésével tovább fokozhatjuk. Javíthatjuk az inszemináció és a lombik eredményességét, sőt, aktívan megalapozhatjuk születendő gyermekünk egészségét is. A kurzus bejelentkezéshez kattintson a gombra:

Nem jön a baba?
BEMER matrac, BEMER bérlés

A fogantatás extra megtámogatása: BEMER terápia

A stressz lerontja a mikrokeringést és a hormonális működést a női és férfi szervek területén. Ezért is diagnosztizálhatnak egyre fiatalabb korú nőknél petefészek kimerülést, pedig gyakran csak Csipkerózsika álmot alszanak a petefészkek (hideg méh szindróma).

 

Ilyenkor a hormonális bombázás helyett kíméletesebb dolog helyreállítani a mikrokeringést és ettől a hormontermelés akár rendeződhet is. A mikrokeringést aktívan javítja és a stresszt is csökkenti a BEMER kezelés.

Tapasztalataink szerint funkcionális meddőségben, lombik előtt a 3 hónapos BEMER matrac kezelés már kedvezően támogathatja az inszemináció, lombik sikerét. Terjed a jó híre, így már egyre több pár választja a spontán várandósságért is a BEMER bérlést.

BEMER terápia alapja

Lényege a mikrokeringés helyreállítása. Az alábbi videón egy 8 perces BEMER matrac kezelés során a hajszálérkeringés áramlásának helyreállását láthatjuk. A rendszeres, otthon napi 2x-i BEMER matrac kezelés fokozatosan segít helyreállítani a gyenge vagy károsodott működéseket.

Az otthon végzett rendszeres BEMER matrac kezeléstől ráadásként ellazul a testünk, csökken a stressz szintünk, pihentetőbbé válik az alvásunk, jobban bírjuk a munkahelyi strapát.

Szeretne BEMER-ezni?

bemer fekszik

BEMER bérlés:

országosan díjmentesen kiszállítjuk, betanítjuk és személyre szabott kezelési tervet írunk.

BEMER bérlés ára:

 •  – Classic készülék: 75.000 Ft/hó
 •  – Professional készülék: 85.000 Ft/hó

Szeretettel várjuk, e-mailjét, hívását:

Miben segíthet még:

 • enyhíti a kimerültséget, növeli az erőnlétet,
 • mérsékeli a pajzsmirigy alulműködést,
 • szétszórtságban, koncentrációs zavarban javítja az összpontosítást, tanulási képességet,
 • növeli a sportteljesítményt, csökkenti a sportsérüléseket, gyorsítja a regenerációt,
 • fájdalmakat csillapítja,
 • gyulladáscsökkentő (Perthes kór pl.),
 • javít az inzulinrezisztencián, PCOS-n, mérsékli az endometriózist,
 • enyhít a cukorbetegségen,
 • Raynaud szindrómában javítja a keringést,
 • mérsékli az érszűkület tüneteit, csökkenti a székrekedést…

BEMER terápia tudományos bizonyítékai és orvosi vélemények

BEMER: megelőzés, kezelés, anti-aging

Stressz, betegségek, öregedés, mind a mikrokeringés áramlását csökkentik. Emiatt a sejtjeinkhez nem jut elegendő oxigén és tápanyag, de a gyógyszerek, étrend kiegészítők is kevésbé jutnak el a célsejtekhez és rosszabb hatásfokkal hasznosulnak, mint fiatalabb, stresszmentesebb életszakaszunkban történt. 80 éves korunkra a szerveink, izomzatunk  tömegének mintegy 1/3-át elveszítjük, ennek egyik oka szintén a leromlott mikrokeringés.

Egyrészt rossz korban születtünk, mert szinte lehetetlen egészségesen élni, másrészt szerencsések vagyunk, hogy 2 évtizedes orvosi kutatás és fejlesztés nyomán a BEMERrel a mikrokeringés azon területét tudjuk feljavítani, ahol a gyógyszereink kevéssé hatóképesek. Ma már az a kérdés, hogy ki tud hosszabb ideig minőségi életet élni. Ebben óriási segítség a BEMER fizikai érterápia.

Ajánlom másoknak is: