BEMER terápia meddőség

Életmódváltás + BEMER terápia meddőségben

A meddőség remek kiegészítő kezelési módszere a BEMER terápia. Nem csodaszer, de “veszett fejsze” esetekben is lehettünk már felemelő sikerek tanúi.

Remek hír, hogy a stressz miatt leromlott keringésű, és a környezeti ártalmak hatására elégtelenül működő nemi szervek – petefészkek, méh, herék, mellékherék, prosztata – hajszálér vérellátását, és így a szervek működését állíthatja helyre, fokozatosan.

Nagyon kedvező tapasztalatunk, hogy a petefészek kimerülését jelző AMH érték megemelkedik – a kezelések mintegy felében. Férfiaknál a spermiumszám növekedésére és a mozgékonyság fokozására van jó hatással, ha funkcionális, tehát nem szervi eredetű a férfi meddőség.

Hogyan hat?

A videón egy 8 perces BEMER terápia eredményes hajszálérkeringést fokozó hatását láthatja. 

A megfelelő kapilláris keringés juttatja el a sejtekhez a tápanyagokat, és az oxigént, de az étrend kiegészítők és a gyógyszerek is csak akkor tudnak kellő hatásúak lenni, ha egyáltalán odajutnak a célsejtekhez. Ehhez viszont jó minőségű hajszálérkeringésre van szükség. Ezt biztosítja a BEMER terápia. A gyengén működő szervek fokozatosan, hétről-hétre regenerálódhatnak.

Tapasztalataink szerint a babát tervező pár mindkét tagjánál 3 hónapos, napi 2x-i BEMER matrac + intenzív applikátor kezelés kedvezően támogathatja a spontán fogantatást, de az inszemináció és lombik sikerességét is.

bemer fekszik
BEMER terápia inszemináció, lombik előtt

BEMER bérlés

A készüléket a testvérem – Benkő Imre, BEMER tanácsadó – országosan díjmentesen kiszállítja, a használatát megtanítja és személyre szabott kezelési tervet ír a családnak. A bérlési idő alatt tartja Önökkel a kapcsolatot.

Bérleti díjak:

  •  Classic készülék: 80.000 Ft/hó
  •  Professional készülék: 90.000 Ft/hó

Írhat nekem, vagy hívhatja rögtön a testvéremet. Segítünk:

A bérlés előtt, megkérem, olvasson tovább:

! Életmódváltás

Ha a BEMER terápia mellett a pár egyik tagja pl. nem hajlandó letenni a cigarettát, vagy megmarad a régi, egészségkárosító étrendjénél és életmódjánál, nos, olyankor a BEMER terápia “szkanderozik” a meddőséget (részben) kialakító rossz szokásokkal. Ilyenkor mi nem javasoljuk a BEMER készülék bérlését.

A gyermekáldásra egészségtudatosan készülőket szeretettel várjuk, ÉS: jó szívvel javaslom, hogy a BEMER terápia mellett ismerkedjenek meg a komplex testi-lelki tehermentesítés életmódváltó pilléreivel is. Kattintson a boxra:

Hozzászólás