BEMER terápia meddőség

BEMER terápia meddőségben, készülék bérlés

A meddőség nagyszerű kiegészítő kezelési módszere a BEMER terápia. Nem csodaszer, de “veszett fejsze” esetekben is lehettünk már felemelő sikerek tanúi. Volt, aki 3 hónapos kezelés után visszamondhatta a donor petesejtet és egy másik kliensünknél – 3 hét kezelés után – a lombikot beelőzte a spontán baba 🙂

Nagyon kedvező tapasztalatunk, hogy a kezelések mintegy felében a petefészek kimerülését jelző AMH érték megemelkedik. Férfiaknál a spermiumszám növekedésére és a mozgékonyság fokozására van jó hatással, ha funkcionális, tehát nem szervi eredetű a férfi meddőség.

Tapasztalataink szerint a babát tervező pár mindkét tagjánál kedvezően támogathatja a spontán fogantatást, de az inszemináció és lombik sikerességét is.

Hogyan hat?

A videón egy 8 perces BEMER terápia eredményes hajszálérkeringést fokozó hatását láthatja. 

A stressz miatt leromlott keringésű, immunrendszerű, és a környezeti ártalmak hatására elégtelenül működő nemi szervek (petefészkek, méh, herék, mellékherék, prosztata) hajszálér vérellátását, és így a szervek működését segít normalizálni.

A megfelelő kapilláris keringés juttatja el a sejtekhez a tápanyagokat, és az oxigént, de az étrend kiegészítők és a gyógyszerek is csak akkor tudnak kellő hatásúak lenni, ha egyáltalán oda tudnak jutni a célsejtekhez. Az ehhez szükséges jó hajszálérkeringést biztosítja a BEMER terápia. A gyengén működő szervek fokozatosan, hétről-hétre regenerálódhatnak. Az életmódváltás tovább javítja a babatervezés sikerességét 🙂 Jó szívvel javaslom elolvasni:

bemer fekszik
BEMER terápia inszemináció, lombik előtt

BEMER bérlés

A készüléket a testvérem – Benkő Imre, BEMER tanácsadó – országosan díjmentesen kiszállítja, a használatát megtanítja és személyre szabott kezelési tervet ír a családnak. A bérlési idő alatt tartja Önökkel a kapcsolatot.

Bérleti díjak:

  •  Classic készülék: 80.000 Ft/hó
  •  Professional készülék: 90.000 Ft/hó

Írhat nekem, vagy hívhatja rögtön a testvéremet. Örömmel segítünk, hogy sikerüljön:

  • info@drbenkoeva.hu
  • Benkő Imre 06 70 606 6118

Hozzászólás