BEMER terápia meddőségben

.

A meddőség korszerű kiegészítő kezelési módszere a BEMER terápia, orvostechnikai eszköz, mely a babát tervező pár mindkét tagjánál kedvezően támogathatja a spontán fogantatást, de az inszemináció és lombik sikerességét is.

Tapasztalataink szerint a kezelések mintegy felében a petefészek kimerülését jelző AMH érték megemelkedik, ezzel támogatja a spontán fogantatást. A méh hajszálérkeringésének javításával pedig a megtermékenyített petesejt megtapadását és megtartását.

Férfiaknál a spermiumszám növekedésére és a mozgékonyság javítására van igazoltan jó hatással, amikor funkcionális, tehát nem szervi eredetű a férfi meddőség.

.

A megfelelő kapilláris keringés juttatja el a sejtekhez a tápanyagokat, és az oxigént, de az étrend kiegészítők és a gyógyszerek is csak akkor tudnak kellő hatásúak lenni, ha egyáltalán oda tudnak jutni a célsejtekhez.

Az ehhez szükséges jó hajszálérkeringést biztosítja a BEMER terápia. A gyengén működő szervek fokozatosan, hétről-hétre regenerálódhatnak.

A stressz miatt leromlott keringésű, immunrendszerű, és a környezeti ártalmak hatására elégtelenül működő nemi szervek hajszálér vérellátását, és így a szervek károsodott működését segít normalizálni.

.

A készüléket a testvérem, Benkő Imre BEMER szaktanácsadó szállítja ki.

A szállítás országosan díjmentes. Imre megtanítja a készülék használatát és személyre szabott kezelési tervet ír az egész családnak. A bérlési idő alatt tartja Önökkel a kapcsolatot.

  •  Classic készülék: 80.000 Ft
  •  Professional: 90.000 Ft

A két készülék programja ugyanazt tudja. Babásoknak a Professionalt javasoljuk, aminek tartozéka a nemi szervek kezeléséhez szükséges sál applikátor.

Írhat nekem, vagy hívhatja rögtön a testvéremet. Örömmel segítünk, hogy sikerüljön:

Hozzászólás