Kiegészítő BEMER terápia az IR, PCOS, meddőség megoldásához

Hiába próbál ellenállni, mégis legyűri a stressz, örömmel sportolna, de nem fér bele az életébe, aludna, de nincs nyugta… Rengetegen járnak hasonló cipőben és így rontja tovább a stressz okozta rossz mikrokeringés az IR-t, PCOS-t és a fogantatás esélyeit.

 

 

Az otthoni rendszeres BEMER kezeléstől kilazul a stressze, bemélyül az alvása, újra kipihentebben, frissebben ébred, jobban bírja a munkahelyi strapát. Sőt, rendeződhet a menzesze, javulhat a fogantatás esélye.

 

 

Nem varázspálcás suhintás, hanem a mikrokeringés helyreállítása a megoldás kulcsa. Ezt a munkát végzi el helyettünk hatékonyan a BEMER terápia, ahogy az alábbi rövid videó be is mutatja:

A BEMER terápia alapja:

BEMER kezelés nélkül a mikrokeringésünk leginkább egy közlekedési dugóhoz hasonlítható. A BEMER kezelés során a “dugók” megszűnnek és a normálisra felgyorsított, megnövelt hajszálérkeringés hónapról-hónapra, fokozatosan regenerálja a károsodott működéseket.

Jó kiegészítő kezelés, ha megengedheti magának:

  • nem jön a baba, nem esek teherbe.
  • női/férfi meddőség, inszemináció, lombik,
  • inzulinrezisztencia, PCOS, endometriózis, diabetes,
  • alvászavar, stressz, kimerültség, változókor,
  • szellemi kapacitás és sportteljesítmény növelése,
  • fájdalom, gyulladás…

Szeretné kipróbálni?

BEMER készülék bérlés, kölcsönzés:

Classic készülék: 75.000 Ft/hó

Professional készülék: 85.000 Ft/hó

Országosan díjmentes kiszállítás, betanítás és személyre szabott kezelési terv.

Várjuk a hívását, e-mailjét:

Hatástöbbszörözés

Tapasztalataink szerint funkcionális meddőségben 3 hónapos BEMER kezelés általában nagyon kedvező eredményt ad. Ha megengedheti magának, babatervezés esetén érdemes rögtön ezt választani, illetve az inszemináció, lombik sikerességét is támogathatja.

Hogyan?

A stresszcsökkentés, alvásjavítás, keringésnövelés mérsékelheti az IR-t, PCOS-t, segítheti a baba megfoganását, a funkcionális/női/férfi meddőség rendeződését.

Komplex-holisztikus életmódváltással tovább javul a fogantatás esélye (is). A bejelentkezéshez kattintson a gombra:

Tudományos bizonyítékok, orvosi sikertörténetek

Itt tudja végigböngészni a PubMed nívós platformján megjelent BEMER tudományos publikációkat. A hazai szakorvosi esetismertetések, sikertörténetek között pedig megtalálhatja a panaszára a segítséget.

Ajánlom másoknak is: