A cikk reklámot tartalmaz.

A myo-inozitol csökkenti az éhségérzetet, segít a fogyásban, mérsékli a romboló vércukor ingadozásokat, segít rendezni a menzeszt és támogatja a fogantatást. Jó minőségű petesejtek érlel, emiatt a tervezett várandósság előtt már 3 hónappal érdemes elkezdeni szedni. A kedvenc készítményem, mert szintetikus helyett természetes folátot tartalmaz, valamint a porból kevesebbet is adagolhatok!

Kombinált készítmény, az alkotórészek egymás hatását erősítik, s bár kevesebb inozitolt tartalmaz mint a megszokott tasakos készítmények, mégis erőteljesebb hatású lehet. Az IR végigkíséri az ember életét, érdemes több készítményt “végigenni”, hogy megtapasztalva eldönthessük, melyik számunkra “az igazi”, melyik hoz mellékhatás nélküli jó eredményt. Reggel/délben érdemes bevenni.

Inzulinrezisztenciában, de stresszes munkában is a fáradtság a legnagyobb “büntetés”. Ezt enyhíti, ezt szüntetheti meg az aktív Q10 (a helyes étrend mellett, nem helyette). Erősebbek, strapabíróbbak leszünk tőle, nem csupán testileg, de (tapasztalatom szerint) lelkileg is.

Okos tipp: Ebédig bezárólag érdemes bevenni, este már megzavarhatja az alvást. A jó alvás pedig alapvető az IR rendbetételében.

A barátcserje segíti az ovuláció létrejöttét, a progeszteron támogatja a normális női ciklust és a várandóság fenntartását. Érdemes kipróbálni, hogy a Myo-inozitol komplex, vagy Myo-inozitol por + Folát krém jobb-e nekünk. Teljesíthetetlen igény a mindenkinek egyformán jól működő készítmény, hiszen különbözik az anyagcserénk és a metabolizációnk.

Figyelem: ez a jód nélküli szelén  készítmény javasolt autoimmun (Hashimoto) pajzsmirigy betegségben,  mert a  jód az autoimmun gyulladást belobbanthatja. A szelén a pajzsmirigyhormonok előállításához szükséges. A hozzáadott ashwaganda csökkenti a stresszt, a szibériai ginzeng pedig élénkít.

“Sima” pajzsmirigy aluműködésben javasolt, tehát autoimmunban nem. Az indiai balzsamfa, tengeri moszat, tengeri alga és élesztő hatásairól részletesen olvashat a képre kattintva.

D3-K2-A-vitamin komplex + Mg krém

Együttes adásuk egymás hatását erősíti, tehát együtt hatékonyabbak mint önmagukban külön-külön beszedve. A K2 vitamin irányítja, hogy a kálcium ne a lágy szövetekben, hanem a csontokban rakódjon le.

 

Okos tipp: reggel/délben érdemes bevenni, mert megzavarhatja az alvást.

A gluténmentesen étkezés B-vitamin hiányt okoz, tehát tessék pótolni. Egyedülálló a készítmény, mert az egész B vitamin sor a B vitaminok aktív koenzim formáját tartalmazza, mely a jó biohasznosulást záloga. Fitomátrix segíti a B vitaminok hasznosulását. Figyelem: csak a sima Mg-B6 segíti az alvást. A komplex készítményeket csak reggel/délben szedje.

Manapság ki szeretne megöregedni? Anti-aging őrületben él a világ és értékvesztettnek érezhetjük magunkat a ráncosodástól és a fiatalság elvesztésétől. Szinte mindenkire hat a médianyomás. Szerencsére vannak elérhető árú, minőségi készítmények, hogy jól érezhessük magunkat a bőrünkben.

Ajánlom másoknak is: