Reklám

A myo-inozitol érzékenyíti az inzulinreceptorokat, csökkenti az IR tüneteit, segít i normális menstruációs ciklust, a fogantatást. Jó minőségű petesejteket és hímivarsejteket eredményez, a tervezett várandósság előtt érdemes szedni. Nem szintetikus, hanem természetes eredetű folátot tartalmaz, ami biztosan hasznosul.

A kombinált készítmény: myo-inozitol. N-acetil cisztein, alfa liponsav, fahéj, króm. Az alkotórészek erősítik egymás hatását, érzékenyítik az IR receptorokat, támogatják a fogamzóképességet, a vércukorszint és a zsíranyagcsere szabályozását.

A myo-inozitol komplex alkotórészei IR-ben segíthetik a stabil vércukorszint fenntartását. Az optimális progeszteron szint segítheti a normális menstruációs ciklust és a várandóság fenntartását. A barátcserje hozzájárulhat az ovuláció létrejöttéhez.

 

Autoimmun (Hashimoto) pajzsmirigy betegségben csak jód nélküli szelén készítmény javasolt, mert a  jód az autoimmun gyulladást belobbanthatja.

A pajzsmirigyhormonok előállításához szükséges a szelén. A kiegészítő ashwaganda a stressz csökkentő, a szibériai ginzeng pedig tonizáló hatású.

A jód tartalmú készítmények autoimmun (Hashimoto) betegségben ellenjavalltak, csak a “sima” pajzsmirigy alulműködés esetén ajánlottak. Az indiai balzsamfa, tengeri moszat, tengeri alga és élesztő összetevők kiegészítő hatásának részleteit elolvashatja a képre kattintva a vásárlási oldalon.

D3-K2-A-vitamin komplex + Mg krém

A zsírban oldódó vitaminok egymás hatását erősítően működnek, ezért együtt hatékonyabbak, mint önmagukban. A K2 vitamin segítheti, hogy a kálcium a csontokban, ne pedig a lágy szövetekben halmozódjon fel, a magnézium is ezt a szerepet segítheti.

Európában egyedülálló készítmény, mert az egész B vitamin sor a B vitaminok aktív koenzim formáját tartalmazza, mely a jó biohasznosulást biztosítja. Természetes eredetű folát is van benne. A fitomátrix vivőanyag a B vitaminok hasznosulását segítő növények elegye.

Manapság ki szeretne megöregedni?

Ajánlom másoknak is: