Életmódváltás meddőségben

Mély szomorúság és számtalan tönkrement kapcsolat forrása az a sokszor futószalagon történő meddőségi procedúra, amin át kell esniük a pároknak. Nem mindenki tudja felvértezni magát a gyakran lélekölő gépezet és az esetleges kudarcok ellen. Eközben egy sor olyan természetes lehetőség áll kihasználatlanul, amik kíméletes módon támogatják a spontán fogantatást, sőt a mesterséges beavatkozások és a sikeresen kihordott várandósság esélyét is növelik.

Rögtön inszemináció, lombik?

Egyre fiatalabb korban irányítják azonnal meddőségi központokba a párokat és sajnos ma már 50%-os a férfi meddőség aránya. Jó hír, hogy gyakran nem szervi eredetű, hanem “csak” működészavar az ok.

Így pl. a kezeletlen inzulinrezisztencia (IR) és PCOS akadályozhatja a fogantatást és korai vetéléshez vezethet. Hajlamosít a terhességi cukorbetegségre és növeli a születendő baba IR-re való hajlamát.

A leendő anyuka életkorának előrehaladásával pedig a meddőségi központokban igen lelombozó statisztikai adatok várnak ránk.

Ezen mi magunk javíthatunk, sokat, ráadásul természetes módszerekkel.

A 160 grammos diéta elősegíti a fogantatást

Az inzulinrezisztencia (IR), PCOS étrend betartása ugrásszerűen növeli a spontán és a művi fogantatás esélyét (forrás: Mens Mentis) és csökkenti a vetélések, terhességi komplikációk előfordulását és kisbabánk későbbi hajlamát az IR-re, cukorbetegségre.

Holisztikus életmódváltó kurzus

A meddőségi orvosi beavatkozások sikerét a kiegészítő holisztikus életmódváltás 8 testi + 4 lelki pillérének beépítésével tovább fokozhatjuk. Javíthatjuk az inszemináció és a lombik eredményességét, sőt, aktívan megalapozhatjuk születendő gyermekünk egészségét is.

A videókurzus bejelentkezéshez kattintson a gombra:

Nem jön a baba?

A fogantatás extra megtámogatása:

A stressz lerontja a mikrokeringést és a hormonális működést a női szervek területén. Ezért is diagnosztizálhatnak egyre fiatalabb korú nőknél petefészek kimerülést (alacsony anti AMH szint), pedig gyakran csak Csipkerózsika álmot alszanak a petefészkek.

Ilyenkor a hormonális bombázás helyett kíméletesebb dolog helyreállítani a mikrokeringést és ettől a hormontermelés akár rendeződhet is.

A mikrokeringést aktívan javítja és a stresszt is csökkenti a BEMER kezelés. Terjed a jó híre, így egyre több pár választja a spontán várandósságért és a meddőségi procedúra előtt.

 

További BEMER tudnivalókért kattintson a gombra:

A meddőség lelki okai

A meddőség lelki háttere lehet pl. alkalmatlanság érzés, félelem a felelősségtől, nőknél a várandósság okozta testi alakváltozástól. Félelem a szexuális vágy esetleges kihunyásától, a kapcsolat megváltozásától és annak következményeitől. A meddőség lelki háttere gyakran nem a saját lelki gubancunk, hanem szüleinktől – sarokház helyett – valamilyen transzgenerációs traumát örökölhettünk.

Az önismereti munkában és a problémák gyökérok szintű megszüntetésében óriási segítséget nyújt a lelki videókurzus, ahol egy 4 lépcsős önsegítő módszert tanulunk meg.

A kurzus bejelentkezéshez kattintson a gombra:

 

Ajánlom másoknak is: