Meddőség másképpen

Mély szomorúság és számtalan tönkrement kapcsolat forrása az a sokszor futószalagon történő procedúra, amin át kell esniük a pároknak és nem mindenki tudja felvértezni magát a gyakran lélekölő gépezet és az elért  eredmények ellen. Eközben egy sor olyan természetes lehetőség áll kihasználatlanul, amik mind a funkcionális meddőség megszüntetését segítik, a természetes és mesterséges fogantatás és a sikeresen kihordott várandósság esélyét növeli.

Rögtön inszemináció, lombik?

Egyre fiatalabb korban irányítják azonnal meddőségi központokba a párokat és sajnos ma már 50%-os a férfi meddőség  aránya. 

A háttérben gyakran nem szervi ok, hanem “csak” működészavar áll – funkcionális meddőség -, ami életmódváltással sokszor visszafordítható állapot.

PCOS-t és az IR-t is keresni kell

A kezeletlen inzulinrezisztencia és PCOS akadályozhatja a fogantatást. Korai vetéléshez vezethet és terhességi cukorbetegségre hajlamosít. Növeli a születendő baba IR-re való hajlamát.

Szerencsére a felborult szénhidrát anyagcsere egyensúlya helyreállítható és nem ritkán a meddőség kezelése természetes úton is lehetséges. A komplex életmódváltás aktívan segíti a természetes fogantatást, de az inszemináció és lombik folyamatát is!

 
 
 

A 160g-os CH diéta elősegíti a fogantatást

A leendő anyuka életkorának előrehaladásával arányosan a meddőségi központokban igen lelombozó statisztikát lehet látni. Ezen lehet változtatni! 

 

Komplex életmódváltás nélkül, már az inzulinrezisztencia étrend betartása is ugrásszerűen megnöveli a fogantatás esélyét (forrás: Mens Mentis), csökkenti a vetélések, terhességi komplikációk előfordulását és csökkenti a baba hajlamát az IR-re, cukorbetegségre.

 

Az étrend a ‘meddőség kezelése természetes módon’ legelső lépése. A következő pedig az életmódváltás kiterjesztése. Ezzel az inszemináció és lombik eredményességét is megtámogathatjuk.

Nem jön a baba?

A fogantatás extra megtámogatása:

A meddőségi procedúrák alatt szinte minden nőnek jégcsap keze-lába. Igen, a stressztől. Sajnos a stressz lerontja a vérellátást a női szervek területén és rögtön ott vagyunk a csökkent AMH értéknél, amit a nőgyógyászok petefészek kimerülésnek diagnosztizálnak. Pedig ilyenkor a keringésromlás miatt csupán Csipkerózsika álmát alussza az ovárium!!!

 

Hormonális bombázás helyett ezerszer kíméletesebb dolog helyreállítani a mikrokeringést és ettől a hormontermelés és az AMH érték normalizálódhat. Ezt teszi meg a BEMER fizikai érterápia, amit egyre több pár választ már a meddőségi központ előtt.

A meddőség lelki okai

A meddőség lelki háttere lehet pl. alkalmatlanság érzés, félelem a felelősségtől, nőknél a várandósság okozta testi alakváltozástól. Félelem a szexuális vágy esetleges kihunyásától, a kapcsolat megváltozásától és annak következményeitől.

 

A meddőség lelki háttere gyakran nem a saját lelki gubancunk, hanem szüleinktől, nagyszüleinktől valamilyen transzgenerációs traumát örököltünk.

 

A meddőség lelki okainak kitakarítása a meddőség kezelése természetes úton következő lépése. A problémák gyökérok szintű megszüntetésében óriási segítség a lelki kurzus.

 

A bejelentkezéshez kattintson a gombra:

 

Ajánlom másoknak is: