Meddőség másképpen

Nem jön a baba, nem esek teherbe… Mély szomorúság és számtalan tönkrement kapcsolat forrása az a sokszor futószalagon történő procedúra, amin át kell esniük a pároknak és nem mindenki tudja felvértezni magát a gyakran lélekölő gépezet és az elért  eredmények ellen. Eközben egy sor olyan természetes lehetőség áll kihasználatlanul, amik mind a funkcionális meddőség megszüntetését segítik, a természetes és mesterséges fogantatás és a sikeresen kihordott várandósság esélyét növelik.

Rögtön inszemináció, lombik?

Egyre fiatalabb korban irányítják azonnal meddőségi központokba a párokat. Sajnos ma már 50%-os a férfi meddőség  aránya. 

Örömhír:

Mind a férfi meddőség, mind a női meddőség hátterében gyakran nem szervi ok, hanem “csak” működészavar áll, ez a funkcionális meddőség, ami gyakran visszafordítható állapot, megoldása a komplex, holisztikus életmódváltás 8 testi + 4 lelki = 12 pillérének beépítése, ami “csak” odafigyelést és okos tervezést igényel.

Segítség a megoldásban:

Nem jön a baba?

Nem jön a baba: a PCOS-t és az IR-t is keresni kell.

Az inzulinrezisztencia és PCOS akadályozhatja a fogantatást, alacsony spermiumszám egyik oka lehet, növelheti a korai vetélés  előfordulását, terhességi cukorbetegségre hajlamosít, fokozza a születendő gyermek IR-re, cukorbetegségre való hajlamát. Az inzulinrezisztencia a szénhidrát anyagcsere felborult állapota, szerencsére az egyensúly helyreállítható. A meddőség kezelése természetes úton is lehetséges? Nézzük meg, milyen lépések segíthetik aktívan a természetes fogantatás, vagy az inszemináció és lombik folyamatát.

 
 
 

Segítség a megoldásban:

"Nincsen női meddőség, vagy férfi meddőség, csak meddő párok léteznek." (Dr. Czeizel Endre)

Mi az Önök tennivalója kisbabájukért? Mit nem tud megtenni Önök helyett a nőgyógyász / andrológus?

Az IR, PCOS diéta betartása jelentősen növeli a fogantatás esélyét

A leendő anyuka életkorának előrehaladásával arányosan a meddőségi központokban igen lelombozó statisztikát lehet látni. 

 

Örömhír, hogy a 160 grammos szénhidrátdiéta betartása ugrásszerűen megnöveli a fogantatás esélyét (forrás: Mens Mentis), csökkenti a vetélések, késői terhességi komplikációk kialakulásának kockázatát és védelmet nyújt leendő gyermeknek, hogy megszületése után kisebb eséllyel legyen IR-s, PCOS-s, vagy cukorbeteg.

 

Ezért nagyon-nagyon fontos, hogy betartsák az étrendet. Az Önök felelősségvállalásán áll vagy bukik gyermekük későbbi egészsége.

Ez a meddőség kezelése természetes úton legelső lépése, és az inszemináció, lombik eredményességét is nagyon kedvezően javítja.

Elég lesz csak az étrend ?

A komplex életmódváltásnak csak egy része az étrend. Az életmódváltás többi pillérének beépítésével tlehet a funkcionális meddőség, vagyis a nem szervi eredetű meddőség okait, a civilizációs ártalmakat kiküszöbölni. Ez a meddőség kezelése természetes úton.

Hogyan segítsen a gólyának:

Ami (általában) kimarad a diétás oktatásból és az idő rövidsége miatt nem fér bele a nőgyógyászati, endokrinológiai rendelés idejébe, az mind elhangzik az Életmódváltás Kurzuson.  Részletesen megtanuljuk a nem szervi eredetű, funkcionális meddőség okait és megszüntetésére megvalósítási tervet készítünk. Ide kattintva jelentkezhet be a kurzusokra:

A meddőség lelki okai

A férfi meddőség hátterében is állhatnak lelki okok. A meddőség lelki háttere lehet pl. alkalmatlanság érzés, félelem a felelősségtől, nőknél a várandósság okozta testi alakváltozástól.

 

 

Ugyanígy  a meddőség lelki oka lehet a félelem a partnerkapcsolat megváltozásától, a szexuális vágy esetleges kihunyásától és annak következményeitől.

A meddőség lelki háttere gyakran nem a saját érzésünk, hanem szüleink, nagyszüleink generációs traumáit örököltük meg és azokat cipeljük, ezért nem jön a baba, ezért “nem esek teherbe”.

 

 

A meddőség lelki okainak kitakarítása a meddőség kezelése természetes úton következő lépése. Itt tud bejelentkezni a kurzusra:

A meddőség kiegészítő kezelése

Jégcsap a keze-lába, állandóan stresszes? A hideg összehúzza a hajszálér keringést a női szervek területés. A stressztől (érstressz) leromolhat a nemi szervek vérellátása és hormontermelése.

 

A férfi meddőség és a női meddőség, a korai petefészek kimerülés egy része nem szervi eredetű, hanem csak működészavar áll a hátterében. Gyakran a stressz okozta vérkeringés leromlás. Mit lehet tenni?

 

A mikrokeringés helyreállításával a működészavar és a meddőség rendeződhet. Hogyan?

Extra segítség a női meddőség és férfi meddőség megoldásához itt:

Ajánlom másoknak is:

 

Reklám: csökkentheti az éhséget, segítheti a fogyást, a menzesz rendeződését, a fogantatást a myo-inozitol. Babaváráshoz természetes folát készítményt érdemes választani a szintetikus helyett.