Inzulinrezisztencia lelki okai

"Lelki okok feloldása" 4 hetes gyakorló videókurzus

Egyre többen érzik, tudják, hogy a súlyprobléma, meddőség, inzulinrezisztencia, PCOS hátterében lelki okok IS állnak. Lehet, hogy Ön is meg tudja fogalmazni, hogy mi az az esemény, életkor, amikor rosszra fordultak a dolgok. Az endokrinológiákon általában csupán a páciens testével foglalkoznak, pedig nem csak test vagyunk. Érzelmeink és gondolataink visszahatnak a testi egészségünkre, akár jogos vagy képzelt egy sérelem, akár helyes, vagy hibás egy gondolkodási szokás.

Melyek az IR, PCOS lelki okai

Régebben minden vércukrot érintő betegség hátterében általában a szeretethiányt, értéktelenség érzést jelölték meg (Irodalom: Thorwald Dethlefsen, Louis L. Hay, Germán Medicina). Ma ennél árnyaltabb a helyzet; a párkapcsolati konfliktusok, gyermekvállalás okozta változások, nőiség megélésének akadályai is bekerültek a képbe.

Az idő meggyógyítja?

Ezek a traumák azonban, ahelyett, hogy idővel oldódnának, meghatározott pontossággal, újra és újra visszaforognak az életünkbe (Irodalom: F.Galló Béla: A bennünk kódolt jövő).

A lélek pedig védekezésként újabb és újabb rétegekben lefagyasztja a fájdalmas területet és így egyre hozzáférhetetlenebb lesz a megsebezett részünk.

Milyen gond lehet a hagyományos pszichoterápiákkal?

A pszichoterápiás módszerek adta önismeret és megértés pótolhatatlanul hasznos, DE az esetek zömébe a súlyos szocializációs, vagy transzgenerációs traumák gyökérokát nem tudja kitakarítani a nagyon nehéz lelki sorsú emberek életéből. Ezek a torzulások rengeteg ember életét előre „behuzalozzák”, megszabva a megengedett haladási irányt.

Sokan védekezésből, egy-egy adott trauma köré kénytelenek felépíteni az egész életüket, ami beszűkíti a mozgásterüket és lehetetlenné teszi, hogy azt az életet éljék, amire születtek.

Ha Ön is hiába terápiázott végig éveket, jó helyen jár, olvasson tovább:

Az én terápiás utam

A befektetett időt, pénzt és szenvedést tekintve az én esetemben kidobott idő volt az a 6-8 év, amíg az összes pénzemet hagyományos és alternatív terápiákba hordtam. Kénytelen  négylépcsős önsegítő eredményes módszereket felkutatni, magamon segíteni. A jó hír, hogy a problémák lassú, megértésen keresztüli feldolgozása HELYETT lehetőségünk van gyökérok szintű, végleges megszüntetésre. A négylépcsős önsegítő módszert 2016 óta tanítom.

"Lelki okok feloldása" 4 hetes gyakorló videókurzus

A többiek milyen problémákkal jönnek a kurzusra:

Mit mondanak a kurzus résztvevők

“Ez a kurzus alapvetően nagyon sokat segített. Sok új nézőpont sok új önismereti lépés. Sorstársak akikkel együtt fejlődhetünk.”  Mária, közgazdász 

“Eszközöket kaptam a kezembe, végre nem vagyok már kiszolgáltatott” Zsófi, lakberendező

Nekem nagyon sokat segített ez a kurzus, sokkal nyugodtabb lettem, kevésbé vagyok dühös olyan dolgok miatt, amin nem tudok változtatni. Ma volt egy megbeszélésünk és hiába nem értettem teljesen egyet a kollégám ötletével, azt mondtam jó csináljuk így. Teljesen meglepődött. Régebben az volt, amit én akartam.” Kriszta vállalkozó

“Feltűnő lett, hogy elküldöm a fenébe (vállalok konfliktusokat) azokat akiket már réges-régen el kellett volna, csak eddig hagytam magam lenyomni. Érdekes módon még álmomban is megtörtént egy korábbi ismerőssel/ főnökkel. Lehet megtalálom a gyeplő végét végre?!” Ági, grafikus

Nézzük a részleteket:

Miért más és mitől eredményes a kurzus?

A neten számtalan magas színvonalú pszichológiai előadás érhető el, ráadásul ingyenesen.

A kurzuson a lelki okok 128. átbeszélése helyett nekilátunk a GYÖKÉROK SZINTŰ FELOLDÁSUKHOZ és az önsegítő technikák gyakorlása közben a résztvevők spontán megértik a személyes okokat és összefüggéseket.

! Ráadásul a teljesség igényével 4 lelki pillérrel dolgozunk.

4 lelki pillér:

Mit mondanak a résztvevők

“A kurzus előtt sok évig jártam terápiába. Az ősbizalom elvesztése volt a problémám. Három kisgyerekem körüli teendőkből semmit nem mertem rábízni senkire, így a gyerekek minden időmet felemésztették, semmi időm nem maradt magamra. Kétórás csoportos gyakorlás után a gyerekek körüli munkák 75%-át ki tudtam szervezni. Hálásan köszönöm.” Szilvi 31é

“A tanultak gyakorlása óta nagyon intenzív érzések jönnek fel. Például hétvégén valamiért a semmiből bevillant az autóbalesetem, amit 18 évesen éltem át (okoztam?). Éreztem, hogy jönne ki a sírás, de nem akar. Elkezdtem a technikákat. Akkora sírás lett belőle, ami eddigi életemben talán ha 2x fordult elő. Úgy éreztem, mintha egy hatalmas szikla esett volna ki a mellkasomból. Azóta könnyebb lett az életem.” Anett 35é projektmenedzser

Online tanulószoba

Extra

Mit mondanak a résztvevők

“A kurzust követő gyakorló időszakban újra közelebb kezdtünk kerülni egymáshoz a párommal, lelkileg és testileg egyaránt. 9 éve vagyunk együtt és az utóbbi években számos próbálkozás csődje után (konkrétan 1,5 éve nem volt szex) már nem igazán reménykedtem. Örök hála a doktornőnek, hogy végigjárta előttünk az utat és elérhetővé tette ezt a megoldási lehetőséget!” Zsanett 35é irodavezető

“Eddig mindig a más útját jártam, úgy érzem, most megtaláltam azt a választ, amit régóta kerestem, megtaláltam a saját utamat.” Zsuzsa, 35 éves pedagógus.”

„Megtanítottam a családomnak a technikákat, azóta is rendszeresen együtt gyakorlunk és mindannyiunk élete gyökeresen megváltozott. A döntésképtelen kamasz fiam sokkal határozottabb. A férjem nagyon önbizalom hiányos volt, hosszú évek óta én támogattam, ezt sikerült végre abbahagynom és elkezdtem a saját céljaimmal foglalkozni. Ettől a férjem is elkezdett dolgozni magán, 18 év után munkahelyet váltott, ahol most végre megbecsülik. Én is felmondtam a munkahelyemen, de nem engedtek el, egy magasabb pozíciót kaptam, a kreativitásomnak megfelelő a munkám.” Emma 41 éves HR munkatárs

“Világ életemben féltem a férfiaktól, úgy éreztem a hájammal meg tudom védeni magam. A gyakorlásnál kiderült és feloldódott a lelki háttér, azóta már fogytam 9 kilót. Köszönöm!” Andi 38é biológus

Részletes program:

1. hét: videó (~30 perc) + feladat (~15 perc), összesen: ~45 perc

2. hét: videó (~35 perc) + feladat (~25 perc), összesen: ~60 perc

3. hét: videó (~45 perc) + feladat (~35 perc), összesen: ~80 perc

4. hét: videó (~35 perc) + feladat (~30 perc), összesen: ~65 perc

Opcionális zárt fb csoport tagság, közös gyakorlás

Jelentkezése napján utalja át részvételi díját és ajándéka a VIP zárt facebook csoport tagság és a közös gyakorlási lehetőség.

Ajánlott könyvek a kurzuson tanultak elmélyítéséhez és a gyakorláshoz:

Önnek való a kurzus, ha:

VIP kurzus, haladóknak

Mivel a vércukorleesés önmagában egy sor lelki tünetet okoz (önértékelési probléma, agresszivitás, depresszió, pánik, borderline személyiségzavar, stb.) ezért a kurzus csak a "160 grammos diéta és életmódváltás" videókurzust elvégzettek számára nyitott.

Részvételi díj: 33.900 Ft

Az ajándék zárt facebook csoport tagság feltétele, hogy jelentkezése napján utalja át részvételi díját (felbecsülhetetlen értékű):

Ajánlom  másoknak is: