Inzulinrezisztencia lelki okai

Egyre többen érzik, tudják, hogy a súlyprobléma, meddőség, inzulinrezisztencia, PCOS hátterében lelki okok IS állnak. Lehet, hogy Ön is meg tudja fogalmazni, hogy mi az az esemény, életkor, amikor rosszra fordultak a dolgok.

Az endokrinológiákon általában csupán a páciens testével foglalkoznak, pedig nem csak test vagyunk. Érzelmeink és gondolataink visszahatnak a testi egészségünkre, akár jogos vagy képzelt egy sérelem, akár helyes, vagy hibás egy gondolkodási szokás. Szinte mindenkinek van egy kedvenc negatív érzelme, amit naponta úgy öntözget, mint egy becses virágot.

Örömhír:

Az egyre csak romló, vagy alig mozduló állapotból kilábalhat az PCOS és IR lelki okainak, illetve az egyéb érzelmi elakadások kitakarításával. Rendeződhet a súlya, a munkahelyi és párkapcsolati problémái is végre kisimulhatnak, elhárulhatnak a fogantatás lelki akadályai.

Mik lehetnek az inzulinrezisztencia lelki okai?

Régebben minden vércukrot érintő betegség hátterében általában a szeretethiány jelölték meg (Irodalom: Thorwald Dethlefsen, Louis L. Hay, Germán Medicina). Ma ennél árnyaltabb a helyzet; a párkapcsolati konfliktusok, gyermekvállalás okozta változások, nőiség megélésének akadályai is bekerültek a képbe. Ön érintett valamelyikben?

De itt még nincs vége a sornak. Sajnos nem csak szocializációs traumákat szenvedünk el, hanem generációról generációra átöröklődő traumákat, szokásmintázatokat is magunkkal cipelünk. Kisgyerekkorban kezdődő IR-nél akár a várandósság alatti, vagy generációs traumák kitakarítása is nagyon jó eredményt adhat. Az ismert, de a tudatalatti belső stresszek is megbetegítő hatásúak lehetnek. Az érzékeny, sebezhető alkatú gyerekek felnőtt korukban is erősebben megszenvedik a nehézségeket.

Az idő meggyógyítja?

Ezek a traumák azonban, ahelyett, hogy idővel oldódnának, meghatározott pontossággal, újra és újra visszaforognak az ember életébe (Irodalom: F.Galló Béla: A bennünk kódolt jövő, Orvos-Tóth Noémi: Örökölt sors). A lélek pedig védekezésként újabb és újabb rétegekben lefagyasztja a fájdalmas területet és így egyre hozzáférhetetlenebb lesz a megsebezett terület.

Talán már Ön is 27 szempontból érti, tudja, hogy mi a baja, csak épp ugyanúgy szenved tőle?

Az én terápiás utam

Nálam kidobott idő volt az a 6-8 év, amíg az összes pénzemet hagyományos és alternatív terápiákba hordtam,  mindhiába. Kénytelen voltam saját magam eredményes módszereket felkutatni, magamon segíteni, ezt a módszert tanítom a Lelki okok kitakarítása online mentor programban.

A módszer

Orvosi szemponttal 3 módszert kombináltam. A gyógyító kód (Dr. Alexander Loyd nyomán) + hálagyakorlatok (Rhonda Byrne nyomán) + 3×21 légzőgyakorlat együttesen gyors, átütő erejű és tartós eredményeket adnak.

Önállóan is végezhetőek, de csoportban gyakorolva a csoportenergia felgyorsítja és megsokszorozza az eredményességet. Az eredmény nem a probléma lassú, megértésen keresztüli feldolgozása, hanem a gyors, gyökérok szintű megszüntetése.

Itt hallhat engem “élőben”: >>>A Jazzy rádióban az IR testi-lelki okairól.

Mennyi idő után várhatóak az eredmények?

A stresszcsökkenés szinte minden gyakorlás után és azonnal érezhető. Van, akinél már egy csoportos gyakorlás, vagy az otthoni önálló gyakorlás átütő eredményt hoz, a többség lassabban reagál.

A rendszeres havi Gyakorló Klub  jelentős elmozdulást hoz mindenkinél, a lustákat pedig újra lendületbe hozza. Sokkal gyorsabb, olcsóbb és kíméletesebb módszer, mint a hagyományos terápiák.

A csoportos gyakorlás valódi gyorsítósáv, ahol öröm része lenni a közös fejlődésnek.

A rendszeres gyakorlóknál az elakadt életterületek sorban a helyükre kerülnek.

Sikertörténeteink

“Eddig mindig a más útját jártam, úgy érzem, most megtaláltam azt a választ, amit régóta kerestem, megtaláltam a saját utamat.” Zsuzsa, 35 éves pedagógus.”

“Világ életemben féltem a férfiaktól, úgy éreztem a hájammal meg tudom védeni magam. A gyakorlásnál kiderült és feloldódott a lelki háttér, azóta már fogytam 9 kilót. Köszönöm!” Andi 38é biológus

„A kurzus után, még aznap este megtanítottam a családomnak a technikákat, azóta is rendszeresen együtt gyakorlunk és mindannyiunk élete gyökeresen megváltozott. A döntésképtelen kamasz fiam sokkal határozottabb. A férjem nagyon önbizalom hiányos volt, hosszú évek óta én támogattam, ezt sikerült végre abbahagynom és elkezdtem a saját céljaimmal foglalkozni. Ettől a férjem is elkezdett dolgozni magán, 18 év után munkahelyet váltott, ahol most végre megbecsülik. Én is felmondtam a munkahelyemen, de nem engedtek el, egy magasabb pozíciót kaptam, most a kreativitásomnak megfelelő a munkám.” Emma 41 éves HR munkatárs

‘Mindenben szkeptikus vagyok, nem bíztam a technikákban sem. A közös gyakorlás feloldotta a hitetlenségemet. Örömmel tölt el a felszabadult energia. Köszönöm.” Karesz 48é vállalkozó

“A kurzus előtt sok évig jártam már terápiába. Az ősbizalom elvesztése volt a problémám. Három kisgyerekem körüli teendőkből semmit nem mertem rábízni senkire, így a gyerekek minden időmet felemésztették, semmi időm nem maradt magamra. Kétórás gyakorlással megszűnt a bajom. A gyerekek körüli munkák 75%-át ki tudtam szervezni. Hálásan köszönöm.” Szilvi 31é

másnak ne kelljen azokba a zsákutcákba bemennie, mint nekem kellett

“3 hete végeztem el a kurzust, azóta is naponta gyakorlok. A szakítástól való félelemre használtam a technikákat… és lezártam egy 13 éve tartó, titkos, megalázó kapcsolatot, ami sok szépet is adott, de az utolsó 2 évben már nagy teher volt. De nem tudtam kilépni, most egész könnyedén sikerült és sokkal jobban vagyok” Ildikó, 48é óvónő

“A tanultak gyakorlása óta nagyon intenzív érzések jönnek fel. Például hétvégén valamiért a semmiből bevillant az autóbalesetem, amit 18 évesen éltem át (okoztam?). Éreztem, hogy jönne ki a sírás, de nem akar. Elkezdtem a technikákat. Akkora sírás lett belőle, ami eddigi életemben talán ha 2x fordult elő. Úgy éreztem, mintha egy hatalmas szikla esett volna ki a mellkasomból és a tüdőm azért küzdött volna, hogy elfoglalja az üresen tátongó lyukat. Sikerült neki és azóta megint könnyebb lett az életem.” Anett 35é projektmenedzser

Örökké feszült volt a kapcsolatom az apukámmal, akit imádtam, de ő sosem szeretett engem. Örökké az elismerésére vágytam. Életében egyszer dicsért meg, de a következő mondatában vissza is szívta. Minden párkapcsolatomban apát kerestem, nem társat, sajnos esélyem sem volt a boldogságra. A kurzuson tanult technikákkal fél napon át gyakoroltam otthon. Megterhelő volt belemenni a fájdalmakba, de délutánra szertefoszlott a probléma és azóta sem tért vissza. Előtte évekig jártam terápiába teljesen feleslegesen. Jó lett volna, ha mindez 25 éve történik, de így is nagyon hálás vagyok érte.” Kata 50é

“Kicsit féltem a kurzustól, én nehezen nyílok meg mások előtt és nem tudtam mit fog jelenteni a csoport. A doktornő olyan gyors tempóban adta a kérdéseket hogy mindenki annyira le lett foglalva a saját története kibogozásával és a munkafüzet feladataival, hogy utána öröm volt a padtársamnak kicsit beszélni a terveimről. Észre se vettük és szeretetteljes bizalmi légkörben beszélgettünk egymással, pedig vadidegenként mentünk oda. Korábban jártam egyéni terápiába, de itt az első 1,5 óra alatt többet haladtam mint az egyéni terápia fél éve alatt. Köszönöm.” Andi 28é könyvtáros

“A kurzust követő gyakorló időszakban újra közelebb kezdtünk kerülni egymáshoz a párommal, lelkileg és testileg egyaránt. 9 éve vagyunk együtt és az utóbbi években számos próbálkozás csődje után (konkrétan 1,5 éve nem volt szex) már nem igazán reménykedtem. Örök hála a doktornőnek, hogy végigjárta előttünk az utat és elérhetővé tette ezt a megoldási lehetőséget!” Zsanett 35é irodavezető

Mi van olyankor, ha a lelki oknak egyszerűen csak testi oka van?

Sajnos nagyon gyakran előfordul, hogy a rosszul beállított étrend és a következményes vércukoringadozás, a nap folyamán folyamatos hullámhegyre-hullámvölgyre ültetett vércukor a lelki tünetek hosszú sorának oka. Ilyenkor lelki terápia helyett először az étrendet kell gatyába rázni és a komplex életmódváltás többi elemét (alvás, bélflóra, stb.) elemeit beépíteni. Erre való az Onlne Életmódváltás Kurzus 1-2., amitől egy sor lelki tünet csoda módjára elpárolog. A programért és a bejelentkezéshez kattintson ide:

Bejelentkezés az Online Lelki Okok Terápiás Kurzusra

Részvételi díj: 25.000 Ft, előre utalással.

Ajándék: a 10.000 Ft értékű 2 ajándék csak akkor lehet az Öné, ha jelentkezése napján átutalja / elindítja részvételi díját.

  • 1. ajándék: 2 hetes e-mailes utánkövetés (2x3.000 = 6.000 Ft)
  • 2. ajándék: könyv az otthoni gyakorláshoz és a tanultak elmélyítéséhez (4.000 Ft)

Bejelentkezési űrlap: Online Lelki Okok Terápiás Kurzusra

Ajánlom  másoknak is: