Karácsonyi kármentő tippek

Karácsonyi kármentő tippek

Józan ünnepi célunk...

…hogy a  kecske is jóllakjon és a káposzta is megmaradjon 🙂 Hogyan hozzuk ki a legjobbat az elkövetkező szívélyes-traktálós, együtt-jóízűen-degeszre-evős időszakból (tisztelet a kivételnek).

Tudjuk, hogy az IR életfogytos diétát követel és a szabályok irgum-burgum és bla-bla-bla..

A szürke hétköznapokban persze  jó szerzetesként betartjuk, hiszen attól vagyunk fittek, kiegyensúlyozottak, és tiszta fejűek, de élsportoló, űrhajós, vagy kényszeresen megbízható, esetleg nagyon beteg az az ember, aki karácsonykor picikét sem hajlik el.

Túlélő fortélyok, tippek, trükkök

Mit tegyünk, ha mégis bedobtuk a törölközőt?

Az újévi fogadalmak gyors, eredményes segítője a febr. 4-én induló "160g-os diéta és életmódváltás" videókurzus, további információért kattintson a gombra:

Mit mondanak a kurzusról a résztvevők:

“2 éve derült ki az IR-em, akkor már rátaláltam Doktornő oldalára, de még nem jelentkeztem, mert gyerekcipőben jártam és esélyt adtam az endokrinológusomnak és dietetikusomnak. A videókurzus egy élmény volt! Rengeteg tudásanyag, nagyon jól összeszedett és felépített rendszerben, hálás vagyok érte! Visszagondolva, hogy az elmúlt 2 évben, mit hogy csináltam, hát… hibát hibára. Most végre látom az összefüggéseket és most már tudom, mit miért teszek. És azt is látom, hogy az az útbaigazítás, amit az endokrinológusomtól és dietetikusomtól kaptam, csak csepp volt a tengerből.” Mariann, tanár

Ha szeretne értesülni friss cikkeimről, videóimról, kurzusaimról, görgessen lejjebb és iratkozzon fel hírlevelemre.