Online Önismereti Kurzus

Miért lehet az önismeret a lelki egészség alapja?

Életünk nagy részében megpróbáljuk megérteni mit miért teszünk, de mire kiismerjük saját és szeretteink belső mozgatórugóit, akár több évet is elfecséreltünk. Az önismeret csökkenti a lelki stresszt és megspórol egy sor csalódást.

Miben segít az Önismereti Kurzus?
  • a hónapokig tartó önismereti csoport, önismereti tréning, tanfolyam helyett a felismeréseket gyorsan megadó módszerre van szükségem
  • szeretném jobban megérteni, elfogadni a gyenge pontjaimat és az erőségeimet
  • szeretném jobban megérteni a gyerekemet és segíteni neki önmaga megértésében
  • jobban megérteni a családi, párkapcsolati, munkahelyi kapcsolataim erősségeit és töréspontjait
  • tisztán látni, hogy kitől mire számíthatok
  • szeretném látni, hogy min futhat zátonyra a párkapcsolatom
  • mikor van értelme a kompromisszumnak és mikor érdemes inkább továbblépnem
  • reálisabb alapokra helyezném a kapcsolatomat
A módszer:

A születési dátumra épülő három – szigorú belső koherenciájú – numerológia rendszer szintézisének a gyakorlati alkalmazását tanítom. A példákkal begyakorolt elmélet után bárki emberfia fő mozgatórugói tisztán érthetővé válnak. Az “éles” gyakorláshoz a jelentkezésnél adja meg a saját + három ember (pl. a szerettei) születési dátumát.

3 online kurzus. Melyikkel kezdje?

1. Leesik a vércukra, nem boldogul az  IR, PCOS étrenddel, eredménytelen a diétája, kisbabát szeretne és az életmódváltás többi pillérét is meg akarja tanulni:>>> Életmódváltás Kurzus kurzus

 

2. Már rendben van az étrendje, ismeri a többi életmódváltó pillért. Hiába terápiázott végig éveket és/vagy túl sokat szenvedett már… >>> Lelki Okok Terápiás Kurzus.

 

3. Önismereti Kurzus – kínlódás nélkül, örömtelien. Önállóan is elvégezhető, a tematika miatt a Lelki Kurzus után javaslom.

20608929 - business process diagram, gear theme process template
Önismereti Kurzus

Részvételi díj: 25.000 Ft

! 15.000 Ft értékű ajándék online konzultáció várja, ami akkor az Öné, ha jelentkezése napján átutalja részvételi díját.

Bejelentkezési űrlap: Online Önismereti Kurzus

Ajánlom másoknak is: