Bemutatkozás

Miért kezdtem el nyugati orvos létemre holisztikusan foglalkozni az inzulinrezisztenciával? Nem tudtam, hogy a kórházi ügyeletek és a folyamatos stressz miatt az inzulinrezisztencia hajlamom állandó, az életemet megkeserítő betegséggé fog válni. Sajnos az én inzulinrezisztenciámon a nyugati orvoslás nem tudott eleget segíteni.

Az akupunktúrás képzésemen tanultak alkalmazásakor kezdtem jobban lenni. Az elején rögös és többször kudarcos volt ez az út. Folyamatosan kerestem, találtam meg és építettem be a gyógyulás mozaikjait a komplex, holisztikus kezelési rendszerembe. Letisztult és kikristályosodott az a többlépcsős holisztikus gyógyító rendszer, ami – az új orvosi kutatási eredményeken alapulva – oksági szinten nyúl a betegséghez.

Ez alapján a nyugati orvoslás 4 pilléren álló inzulinrezisztencia kezelését további 8 pillérrel egészítettem ki. A módszer kinőtte a rendelőm kereteit, 2016 őszétől kurzusokon tanítom. Ha a betegséget kiváltó okok zömét megszüntethetem, miért is elégednék meg a tünetek kezelésével?

ORVOSI:
1990-ben diplomáztam a SOTE-n. Szemész szakorvosként, majd neurológiai és stroke osztályon dolgoztam. Ezt követően orvoslátogatóként a szív-érrendszeri gyógyszerek területén szereztem jártasságot. 2008-ban végeztem Hagyományos Kínai Orvoslásból a POTE Orvosi Karán. Akupunktúrás  magánorvosként specialitásom az inzulinrezisztencia és meddőség volt. Általában olyan inzulinrezisztens, PCOS-s, súlyproblémás páciensek találtak meg, akiknek a nyugati orvoslás szintén nem tudott eleget segíteni.

A robbanásszerűen terjedő civilizációs betegségek terjedésére a gyógyszerek nem tudnak OKI megoldást adni. Minél több embernek meg kellene ismernie a 8 testi + 4 lelki = 12 pilléren nyugvó kezelés és megelőzés oksági szintű lehetőségét és annak lépéseit. Szeretteink és közösségeink egészsége vagy korai megbetegedése és halála a tét.

Dr. Benkő Éva, holisztikus szemléletű orvos vagyok.

Ajánlom másoknak is: