Bemutatkozás

Az inzulinrezisztencia komplex okainak visszaszorításával jobb és tartósabb eredményeket érhetünk el. Ne elégedjünk meg a gyógyszeres tünetcsökkentéssel. Személyes felelősséget vállalva egészségünkért, terjesszük ki az életmódváltást az újonnan ismertté vált megbetegítő okokra is.

A kórházi ügyeletek és a folyamatos stressz miatt az IR hajlamom az életemet megkeserítő betegséggé vált . Sajnos az én inzulinrezisztenciámon a nyugati orvoslás nem tudott eleget segíteni. A diétás oktatás nyomán még több panaszom lett, a gyógyszereket pedig mellékhatás miatt nem tudtam szedni. Kénytelen voltam magam felkutatni új, tudományos, orvosi megoldásokat. Idővel kikristályosodott az a többlépcsős, holisztikus gyógyító rendszer, ami – az új orvosi kutatási eredményeken alapulva – nem tünetei szinten kezeli, hanem oksági szinten leállíthatja és megelőzheti a betegségek kialakulását.

Akupunktúrás  magánorvosként általában olyan IR-es, PCOS-s, súlyproblémás páciensek találtak meg, akiknek a nyugati orvoslás szintén nem tudott eleget segíteni, illetve nők, akik a hivatalos meddőségi procedúra helyett / mellett eredményes természetes megoldást kerestek. A nyugati orvoslás 4 pillérű inzulinrezisztencia kezelését további 8 pillérrel egészítettem ki. A módszer kinőtte a rendelőm kereteit, 2016-tól kurzusokon tanítom. 

Orvosi

1990-ben diplomáztam a SOTE-n. Szemész szakorvosként, majd neurológiai és stroke osztályon dolgoztam. Ezt követően orvoslátogatóként a szív-érrendszeri gyógyszerek területén szereztem jártasságot. 2008-ban végeztem Hagyományos Kínai Orvoslásból a POTE Orvosi Karán, 2017-ig dolgoztam akupunktőrként.

A robbanásszerűen terjedő civilizációs betegségek terjedésére a gyógyszerek nem tudnak OKI megoldást adni. Minél több embernek meg kellene ismernie a 8 testi + 4 lelki = 12 pilléren nyugvó kezelés és megelőzés oksági szintű gyakorlatát. Szeretteink és közösségeink egészsége vagy korai megbetegedése és halála a tét.

Dr. Benkő Éva, holisztikus szemléletű orvos vagyok.

Ajánlom másoknak is: