Bemutatkozás

“Betenni az egyéni tudást a közösbe, hogy előrébb legyen a világ”

Az én inzulinrezisztenciámon a nyugati orvoslás nem tudott eleget segíteni. A diétás oktatás nyomán még több panaszom lett, a gyógyszereket pedig mellékhatás miatt nem tudtam szedni. Kénytelen voltam magam felkutatni új, tudományos, orvosi megoldásokat.

Akupunktúrás  magánorvosként általában olyan IR-es, PCOS-s, súlyproblémás páciensek találtak meg, akiknek a nyugati orvoslás szintén nem tudott eleget segíteni, illetve nők, akik a hivatalos meddőségi procedúra helyett / mellett eredményes természetes megoldást kerestek.

A munkám során kikristályosodott az a többlépcsős, holisztikus kezelési rendszer, ami a nyugati orvoslás új eredményeit ötvözi a keleti orvosi megközelítéssel. Így nem csak tünetei szinten kezeljük, hanem oksági szinten visszaszoríthatjuk és megelőzhetjük a betegségek kialakulását. A nyugati orvoslás 4 pillérű inzulinrezisztencia kezelését további 8 pillérrel egészítettem ki. A módszer kinőtte a rendelőm kereteit, 2016-tól kurzusokon tanítom. Az átadott tudás nem helyettesíti az orvosi konzultációt és kezelést, hanem kiegészíti a nyugati orvoslás eddigi tudásanyagát és terápiás lehetőségeit.

Orvosi

1990-ben diplomáztam a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán. Szemész szakorvosként, majd neurológiai és stroke osztályon dolgoztam. Ezt követően orvoslátogatóként a szív-érrendszeri gyógyszerek területén szereztem jártasságot.

2008-ban szereztem licence vizsgát Hagyományos Kínai Orvoslásból a Pécsi Orvostudományi Egyetem Orvosi Karán. Akupunktőrként inzulinrezisztencia, PCO, meddősség volt a specialitásom.

Tagja vagyok a:

  • Magyar Orvosi Kamarának
  • Magyar Diabetes Társaságnak
  • Magyar Akupunktúrás Orvosok Országos Szövetségének

M1TV:

Kossuth rádió:

Duna TV:

RTL-Klub:

Jazzy rádió:

Előadások:

2016: “A megbetegítő külső okok megszüntetése” (“Ezerszínű pajzsmirigybetegség és társai” workshop)

2017: “Inzulinrezisztencia komplexen és másképpen” (Táplálkozás beállítás előadóest)

2018: “Az inzulinrezisztencia kezelése természetes módon” (Energy szakmai konferencia)

Vélemények a kurzusról:

Ajánlom másoknak is: