Bemutatkozás

Az én inzulinrezisztenciámon a nyugati orvoslás nem tudott eleget segíteni. A diétás oktatás nyomán még több panaszom lett, a gyógyszereket pedig mellékhatás miatt nem tudtam szedni. Kénytelen voltam magam felkutatni új, tudományos, orvosi megoldásokat. 

Akupunktúrás  magánorvosként általában olyan IR-es, PCOS-s, súlyproblémás páciensek találtak meg, akiknek a nyugati orvoslás szintén nem tudott eleget segíteni, illetve nők, akik a hivatalos meddőségi procedúra helyett / mellett eredményes természetes megoldást kerestek.

A munkám során holisztikus szemléletben ötvöztem a nyugati orvoslás új eredményeit a keleti orvoslás megközelítésével. Így nem csak tüneti szinten érhetünk el életminőség javulást, hanem oksági szinten kezdhetjük el visszaszorítani és megelőzni a betegségek kialakulását.

A nyugati orvoslás 4 pillérű inzulinrezisztencia kezelését további 8 életmódváltó pillérrel egészítettem ki. A módszer kinőtte a rendelőm kereteit, 2016-tól workshopokon tanítom.

Orvosi

1990-ben diplomáztam a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán. Szemész szakorvosként, majd neurológiai és stroke osztályon dolgoztam. Ezt követően orvoslátogatóként a szív-érrendszeri gyógyszerek területén szereztem jártasságot.

2008-ban szereztem licence vizsgát Hagyományos Kínai Orvoslásból a Pécsi Orvostudományi Egyetem Orvosi Karán. Akupunktőrként inzulinrezisztencia, PCOS, meddőség volt a specialitásom.

Tagja vagyok a:

M1TV:

RTL-Klub:

Duna TV:

Kossuth rádió:

Jazzy rádió:

Előadások:

  • 2016: “A megbetegítő külső okok megszüntetése” (“Ezerszínű pajzsmirigybetegség és társai” workshop)
  • 2017: “Inzulinrezisztencia komplexen és másképpen” (Táplálkozás beállítás előadóest)
  • 2018: “Az inzulinrezisztencia kezelése természetes módon” (Energy szakmai konferencia)

Ajánlom másoknak is: