IR másképpen

Az inzulinrezisztencia komplex-holisztikus okait megszüntethetem, ezért nem elégszem meg a tünetek gyógyszeres kezelésével.

A kórházi ügyeletek és a folyamatos stressz miatt az IR hajlamom az életemet megkeserítő betegséggé vált.

Sajnos az én inzulinrezisztenciámon a nyugati orvoslás nem tudott eleget segíteni. A diétás oktatás nyomán még több panaszom lett, a gyógyszereket pedig mellékhatás miatt nem tudtam szedni. Kénytelen voltam magam felkutatni az új orvosi lehetőségeket. Idővel kikristályosodott az a többlépcsős, holisztikus gyógyító rendszer, ami – az új orvosi kutatási eredményeken alapulva – nem tünetei, hanem oksági szinten nyúl a betegségekhez.

Akupunktúrás  magánorvosként olyan IR-es, PCOS-s, súlyproblémás páciensek kerestek fel, akiknek a nyugati orvoslás szintén nem tudott eleget segíteni, illetve nők, akik a hivatalos meddőségi procedúra helyett / mellett eredményes természetes megoldást kerestek. A nyugati orvoslás 4 pillérű inzulinrezisztencia kezelését további 8 pillérrel egészítettem ki. A módszer kinőtte a rendelőm kereteit, 2016-tól kurzusokon tanítom. 

Orvosi

1990-ben diplomáztam a SOTE-n. Szemész szakorvosként, majd neurológiai és stroke osztályon dolgoztam. Ezt követően orvoslátogatóként a szív-érrendszeri gyógyszerek területén szereztem jártasságot. 2008-ban végeztem Hagyományos Kínai Orvoslásból a POTE Orvosi Karán, 2017-ig dolgoztam akupunktőrként.

A robbanásszerűen terjedő civilizációs betegségek terjedésére a gyógyszerek nem tudnak OKI megoldást adni. Minél több embernek meg kellene ismernie a 8 testi + 4 lelki = 12 pilléren nyugvó kezelés és megelőzés oksági szintű lehetőségét és annak lépéseit. Szeretteink és közösségeink egészsége vagy korai megbetegedése és halála a tét.

Dr. Benkő Éva, holisztikus szemléletű orvos vagyok.

Ajánlom másoknak is: