Tisztitott-PiVíz.jpg

Tisztított PI víz IR-ben, PCOS-ben, meddőségben is

A cikk reklámot tartalmaz

Amikor csak teheti, kerülje a PET palackos vizet, termékeket. A csapvizet pedig lehetőség szerint tisztított formában igyon, azzal javasolt főzni is. Érdemes a víztisztító készüléket családi/munkahelyi egészség-befektetésként kezelni. A cikk reklámot tartalmaz.

Miért mondjon nemet a PET palackokra?

Sajnos a reklámok elhitetik, hogy a PET palackos vizek egészségesek. Eközben orvosi vizsgálatok sora bizonyította már, hogy a háztartásban használatos műanyagok részben okai az inzulinrezisztencia, elhízás és pajzsmirigy alulműködés kialakulásának

A PET palackokból a vízbe kioldódó műanyagok és az egyéb konyhai és háztartási műanyagok elhízást, hormonális zavarokat okozhatnak.

A civilizációs betegségek oka sok összetevőből áll. Ma, amikor robbanásszerűen terjed az inzulinrezisztencia, cukorbetegség, érbetegségek és rák, a test egészségtudatos tehermentesítése a megelőzés és kezelés legfontosabb eszköze. Minden egyes megbetegítő ágens kiiktatását a test egészséggel hálálja meg. Így válik az egészségtervezés hosszú távú befektetéssé.

Miért fontos a tisztított víz?

A hosszú távú egészség érdekében a csapvízből javasolt kiszűrni a megbetegítő hatású klór, hormonok, gyógyszermaradványok, nehézfémek, arzén, nitrát, növényvédőszer, stb. tartalmat.

 
 

A hosszú távú egészség érdekében a csapvízből javasolt kiszűrni a megbetegítő hatású klór, hormonok, gyógyszermaradványok, nehézfémek, arzén, nitrát, növényvédőszer, stb. tartalmat.

 
 

Minél régebb óta fogyaszt valaki tisztítatlan csapvizet, annál nagyobb valószínűséggel okoznak a csapvíz egészségkárosító alkotórészei egyre nagyobb elváltozásokat a testben.

 

 

A testidegen károsító anyagok olyanok, mintha egy puzzle képben sok, nem tökéletesen illeszkedő puzzle lenne. Előbb-utóbb torzul az összkép. Megbetegszik a test.

 

 

Megelőzési céllal minden családnak javasolt a tisztított víz fogyasztása. A testünk 70%-át alkotó víz folyamatosan cserélődik és egyáltalán nem mindegy, hogy ennek a tetemes mennyiségű víznek milyen a szennyezettsége és a térszerkezete. A biofizikai orvoslás szerint a szennyezett víz ráadásul akadályozza a sejtek, a szervek közötti kommunikációt.

 
 

A civilizációs megbetegítő okok ismeretében Önnek is lehetősége van oksági szinten belenyúlni  és visszaszorítani a megbetegítő okokat.

Milyen víztisztítót érdemes választani?

Bármelyik víztisztító jobb a tisztítatlan csapvíznél, illetve  a PET palackos vizeknél. 

 

Ha az Ön meglévő víztisztító kancsója műanyag, akkor a szűrés után érdemes rögtön áttöltenie a vizet egy üvegkancsóba és abból inni, úgy használni kávéhoz, teához, főzéshez.

Miért előnyösebb a tisztított PI víz?

A Pi víz rendezett, hexaéder szerkezetű vizet jelent. A rendezett térszerkezet miatt energia elvonása nélkül tud felszívódni a gyomorból és eredményesebben méregteleníti a salakanyagok lerakódásának helyét, a sejtek közötti vízteret.

 

Ennek a tudományos hátteréről beszél dr. Varga László orvos, biofizikus ebben a videó részletben: 

REKLÁM: Maunawai termékek kedvezményes vásárlása

A kuponkód IR00181231 beírásával  5% kedvezménnyel vásárolhat itt:

  • vízszűrő+Pi-víz készítő kancsó / asztali készülék,
  • klór szűrő zuhanyfej,
  • és a webshop többi terméke...

Személyes kedvencem a klór-mentesítő zuhanyszűrő. Csökkenti a test klór terhelését és csökkenti az ekcémát. Ha már Ön is érezte magát ápolatlannak a testápoló használat ellenére is meglevő bőrszárazsága miatt, elégedettséget és sok örömet talál majd ebben az egyszerű és olcsó megoldásban.

Ajánlom másoknak is: