Tisztított PI víz IR-ben, PCOS-ben is

A cikk reklámot tartalmaz.

Miért fontos a tisztított víz?

A hosszú távú egészség érdekében a csapvízből javasolt kiszűrnünk a megbetegítő hatású klór, hormonok, gyógyszermaradványok, nehézfémek, arzén, nitrát, növényvédőszer, stb. tartalmat. Minél régebb óta fogyasztunk tisztítatlan csapvizet, annál nagyobb valószínűséggel okoznak a csapvíz egészségkárosító alkotórészei egyre komolyabb elváltozásokat a testünkben.

A testidegen károsító anyagok olyanok, mintha egy puzzle képben sok, nem tökéletesen illeszkedő puzzle lenne. Előbb-utóbb torzul az összkép. Megbetegszik a test.Megelőzési céllal minden családnak javasolt a tisztított víz fogyasztása. A testünk 70%-át alkotó víz folyamatosan cserélődik és egyáltalán nem mindegy, hogy ennek a tetemes mennyiségű víznek milyen a szennyezettsége és a térszerkezete. A biofizikai orvoslás szerint a szennyezett víz ráadásul akadályozza a sejtek, a szervek közötti kommunikációt.

 
 

Milyen víztisztítót érdemes választani?

Bármelyik víztisztító jobb a tisztítatlan csapvíznél, illetve  a PET palackos vizeknél. 

Ha a meglévő víztisztító kancsónk műanyag, akkor a szűrés után érdemes rögtön áttölteni a vizet egy üvegkancsóba és abból inni, úgy használni kávéhoz, teához, főzéshez.

Miért előnyösebb a tisztított PI víz?

A Pi víz rendezett, hexaéder szerkezetű vizet jelent. A rendezett térszerkezetnek több előnyös tulajdonsága van.

Egyrészt energiát spórolunk, másrészt eredményesebben méregteleníthetjük a salakanyagok lerakódási helyét, a sejtek közötti vízteret.

 

Erről a tudományos háttérről beszél dr. Varga László orvos, biofizikus a következő rövid videó részletben: 

Kiváló minőségű Maunawai termékek

  • vízszűrő+Pi-víz készítő kancsó,
  • vízszűrő+Pi-víz készítő asztali készülék,
  • beépíthető vízszűrő+Pi-víz készülékek,
  • klór szűrő zuhanyfej,
  • és a webshop többi terméke...

Egyedülállóknak jó választás lehet a KINI kancsó:

Két emberes háztartásba

Kettő vagy több családtag esetén a nagyobb űrtartalmú asztali készüléket, vagy a rendszerbe beépíthetőt javaslom, de ha egyedülállóként nem kell spórolnia, akkor ez kényelmesebb megoldás.

Személyes kedvencem

Személyes kedvencem a klór-mentesítő zuhanyszűrő. Csökkenti a test klór terhelését.

Ha már Ön is érezte magát ápolatlannak a testápoló használat ellenére is meglevő bőrszárazsága miatt, sok örömet és megelégedettséget talál majd ebben az egyszerű és olcsó megoldásban.

Ajánlom másoknak is: